• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
no właśnie zaczął bardzo się ślinic ja już nie mam pojęcia o co chodzi :no: nic go nie boli bo jest strasznie marudny i płacz taki marudzący ( nie wiem jak to opisac)

moze jutro bedzie lepiej :dry: dobranoc laseczki słodkich snow :*

Ostatnia edycja:
Jestem wzielismy mojego tate bo zna sie na budowlance, zeby obejrzal dwa domy ktore nam sie najbardziej podobaly.

Obejrzal i powiedzial ze w tym w ktorym chcielismy wziasc, remont by kosztowal okolo 15tys, trzeba praktycznie wszystko zrobic, zajmie to w cholere czasu i sie nie oplaca bo i tak nie sprzedamy go za tyle ile w niego wlozymy ufff dobrze ze go poprosilismy o rade.
Za to drugi mu i nam bardzo sie podobal, nic nie trzeba remontowac, tylko jeden pokoj strasznie maly, ale mowil ze dalo by rade go troche powiekszyc burzac jedna scianke, pytalismy wlasciciela mowil ze spusci 4 tys. Tylko jest maly problem bo niedawno popsul sie gazowy bojler, wlasciciel chce wstawic elektryczny a my wolelibysmy gazowy. Wiec najlepej jakby nie opuszczal ceny a wstawil ten co my chcemy, mam nadzieje ze sie uda zalatwic wszystko. To ten domek na zdjeciach jest brzydszy niz w rzeczywistosci 3 bedroom terraced house for sale in Creag Dhubh Terrace, Inverness, IV3

Marta mogą go swędzieć i boleć dziąsła mi lekarz doradził jak jest dziecko rozdrażnione i płaczliwe dawać czopek przy Nastce tak robiłam i jej pomagało mi kiedyś tak Julita cały dzień płakała jeść nie bardzo chciała stan podgorączkowy miała dalismy jej kawałek czopka i popała chociaż troszke a teraz sie tylko ślini:happy2: Tort taki nam sie podoba byliśmy dziś w cukierni musimy zamówić tort tydzień wczesniej i przynieść zdjecie jaki nam sie podoba to taki zrobią ale jeszcze poszukam coś:sorry2:my juz w łózku dziewczynki wykąpałam oczywiscie Julita pospała 10 min i juz wyspana:dry: Scoti domek bardzo ładny mam nadzieje ze wszystko pójdzie po waszej mysli:tak: Bobo przykro mi z powodu kolegi

Ostatnia edycja:
Bobo, strasznie mi przykro:-( Niedawno basista z kapeli M trafił do szpitala po zasłabnięciu. Ma 24 lata i już kłopoty z serduchem:no:
Ja zmykam, bo M przyjechał z próby

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry