• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

i poszły wszystkie:(

u lekarza nie dobrze, mocz wyszedł zły, zwiększyli nam dawkę furaginy z 1/4 tabletki raz dziennie do pół tabletki dwa razy dziennie, jutro musimy zrobić posiew moczu. Wynik z usg jest faktycznie zły i postępuje bo jest gorszy niż te usg robione kiedy byliśmy w szpitalu, będziemy leczeni w Prokocimiu już dziś dostałam numer do poradni nefrologicznej żeby już ustalić termin bo cystografia którą mamy za dwa tygodnie na pewno wyjdzie zła, a jak już ustalę termin to po tym badaniu nie będę długo czekać na termin i oni już tam będą decydować czy leczenie lekami czy operacja. ale oczywiście dodzwonić się tam graniczy z cudem, jutro będę próbować.

Magda dziękuję za zaproszenie:)

Bobo przykro mi:(

kurcze poczytałam was ale nie wiem co napisać:( przepraszam

reklama
Aga współczuje kochana spokojnie wszystko jest do wyleczenia wiem jak jest sie tam dodzwonic bo my musileismy pojechać bo nikt nie odbierał najblizej macie do prokocimia? a nie chciałaś na strzeleckiej? ten gostek ze sklepu co ich synek ma to samo co twój to na strzeleckiej go leczą i sobie chwalił lekarzy

Bobo bardzo mi przykro z powodu twojego kolegi:-(!
Aguś choroba dziecka jest jak cios w serce matki!!!Ale będzie dobrze,ty jesteś silną kobietą a twój synek małym,dzielnym facecikiem i będzie zdrowy!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobrej,spokojnej nocy!!!

Witam się pierwsza!
Aguś, ja też trzymam kciuki za Kubusia!!! i stale o was myślę!!
Scoti, fajne patio i kuchnię ma ten domek i widzę że cena mniejsza, to zawsze w inny sposób można zainwestować, kupić coś.
Dzoana, jak się czujesz???
Anaber, jutro zrobię leczo z Twojego przepisu, bo też wczoraj na zakupach zapomniałam o cukini.
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z kawką.
Dziewczyny a o co chodzi z Kubusiem Agi bo nie jestem w temacie?

Bobo oj takie rzeczy mogą skutecznie zburzyć nasze poczucie bezpieczeństwa i wzbudzić refleksję.

Dzisiaj przyjeżdza teściowa z S. siostrzeńcem na kilka dni wiec już w ogóle mnie nie będzie.
W każdym razie myslę o Was.

Miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry