• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witamsie z lozka. Pospalam sobue dzisiaj za te szpitalne noce.
Aga, strasznie mi przykro z powodu wynikow:-( trzymam caly czas kciuki, żeby nastąpiła poprawa.
Magda, fanfary dla Nadii. Pierwsza kupka w nocniku to nie byle co:-)
Bobo, trochę zwlekał ten pepek, ale ważne, że w końcu odpadł
Justi, dobrze się czuje, ale dzisiaj jeszcze odpuszczenie sobie Ewę, bo nie mogę się wysilać zbytnio
Miłego dnia:-)

reklama
bobo ja przemywałam jeszcze octeniseptem chyba przez m-c po odpadnięciu.. możesz zamoczyć już brzuszek :) teraz też czasem czyszczę octeniseptem :-)

dzoanka jak się czujesz? wszystko OK ? heheheh pewnie kg poleciał na szpitalnej diecie :-)

cześc dziewczynki :*

ja zmykam do lekarza bo choroba nie ustępuje niestety w nocy temp. 38,4 gardło(mam skłonnosci do częstej anginy) zawalone nic nie moge jeść, nawet ciepła herbata sprawia ból (ale plus jest -nie moge jeść to nie przytyję :-p:-D) bo już wiem ze domowe sposoby mi nie pomogą. najgorsze,ze musze zabrać Boryska mam nadzieję,ze nic nie zlapie. Ani tam ani ode mne :no:

Madzia super gratki dla Nadii :*

Dzoanka nie ma jak wlasne wyrko :tak: ja dzis sie kreciła ale to przez temp.

Bietka miłego spacerku :)

Bobo
no wkońcu się poddał :happy: hehhe

Gosiulku
:*

Dziś mamy znajomych na wieczór :baffled: już sie umawiali dwa tyg. temu i było przekąłdane więc nie chce po raz kolejny tego przekładać a jutro kolęda więc odgruzowanie, bo przez cały tydzień nawet palcem nie ruszyłam jesli chodzi o porządki.

Miłego dnia :)

Bobo no wreszcie :-)
A to wy nie kompalyscie odrazu maluchow calusich? U nas w szpitalu dzieciaczka wode do "zlewow" lali i normalnie kapaly, Jak mnie uczyla jak ja kapac to kazala mi ja tak lapac by plywala. I nie bylo zwracanej uwagi na kikutek normalnie mloda mylam pozniej dokladnie osuszalam i przemywalam kikutek

Anaber, mam nadzieję, że choroba szybko ustąpi:tak: Niestety czasem domowe sposoby zawodzą i trzeba wziąć coś mocniejszego. Raz w życiu miałam anginę, więc wiem "z czym to się je". Nie wyobrażam sobie częstych nawrotów:no:

Jestem z powrotem. Pomagałam babci pierogi zrobić, których i tak jeśc nie będę:-(
Bietka, nie do końca zeszło. Czeto smaruję kremem nawilżającym i powoli pomaga. Na pewno dzisiaj jest dużo lepiej niż wczoraj. I na dworzu wczoraj jak bylismy to zero śladu było, więc pewnie z suchego powietrza.
Czym smarujesz pupę Igorka?? WIola miała robioną jakąś maść na odparzenia. U nas 100% pomagał tylko i wyłącznie Linomag. Reszta maści i kremów była tylko zapobiegawczo. A ratowaliśmy się linomagiem takim w tubce za około 7zł
Bobo, super!!! w końcu. Teraz za parę dni musisz przyjrzeć się mocniej pępuszkowi, bo często w fałdach pępuszka zostaje taka maź.

reklama
magda pierwsza kupa w nocniku fajnie. Ja tez w podobnym wieku sadzalam jak widzialam ze zaczyna produkowac, przynajmniej jedna pielucha mniej do przebrania, ale pampersow w dzien pozbylismy sie dopiero jak miala 2,5 roku, teraz mamy pampersy w nocy i chyba tak zostanie do konca zycia bo rano jest tak mokry ze wazy spokojnie z 2kg.

anaber zdrowka

dzoanko uaktualniasz suwaczek czasem? Dobrze ze juz mozesz odpoczac w domku

Aga :( domyslam sie w jakim stresie teraz zyjesz, trzymajcie sie dzielnie.

Bobo no wreszcie:-) ja nie pomoge bo ja od poczatku zamaczalam caly brzuszek i niczym nie smarowalam. Milych zakupow
Justi cena mniejsza, ale nam to wysokosci kredytu nie zmieni tylko panstwo mniej doplaci. Ale nie pasuje mi ze agent nie potrafi od 2 dni znalesc Home Report (zestaw trzech dokumentów, mówiących o stanie domu i jego wartości, jego ekonomiczności energetycznej oraz dodatkowe informacje sprzedawcy o domu.) Nie wiem o co chodzi bez dobrego Reportu napewno go nie kupimy zreszta prawo mowi ze musi nam pokazac.

U mnie tez dzisiaj leczo bo mam od cholery papryki i musza ja zuzyc.

Tutaj tez snieg ale pewnie zaraz stopnieje bo temp na plusie, chcialabym wziasc wkoncu Maye zeby pozjezdzala z jakiejs gorki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry