• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Magda, życzę wytrwałości. U nas na początku też szło ładnie, aż w pewnym momencie, kuba miał około 1,5 roku kiedy stwierdził że nocnik w pupę parzy i wyginał się ja struna i nie dało się do posadzić.
U nas funkcjonujemy bez pieluch od około maja-czerca 2012. W nocy nie siusia, więc problem z głowy.

Scoti, nie uaktualniam, bo na razie stoi. W czasie świąt miałam dużo grzechów i przybyły mi 2kg, więc na razie jestem na etapie ich zrzucania. Jak tylko waga zacznie spadać to uaktualnie suwaczek
Justi, co to są za ćwiczenia?

Magda u nas byl jeszcze hardkor, bo jak miala okolo 1,5 roku, to sama kilka razy dziennie uciekala do pokuju rozbierala sie do naga i tak biegala, nie dala sie ubrac bo tak bylo jej wygodniej, a jak sie jej zachcialo kupe to walila gdzie popadnie, kupy byly doslownie wszedzie na podlodze, w lozeczku, na parapecie, na stole:baffled: Kiedys nasrala do lozeczka i przyszla mi o tym powiedziec, ale bylam czyms zajeta i ja olalam, wiec zeby mama zrozumiala poszla do tego lozeczka wziela ta kupe w reke i przyniosla mi pokazac.:-p

Mam nadzieje ze cie takie akcje omina;-)

reklama
justi chyba spróbuje, może powinnam coś robić na przemian z zumbą ??? :-) jak myślicie, boję się ważenia we wtorek bo wczoraj zjadłam pół paczki płatków fit :no: dużo jak na kolację

dziewczyny jest - 4 - Igor na balkonie w śpiwoerze z wełny, troszkę wieje ale balkon osłonięty, grubo ubrany buzia nasmarowana - ile tak może spać? mineło pół godz a szkoda mi go brać do domu bo jak zacznę go rozbierać to się obudzi?

scoti nie strasz :-D

magda nie za wcześnie dla nadii ??? ona chyba nie rozumie jeszcze związku- siusiu -nocnik ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry