• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry drogie panie!
U nas chorób ciąg dalszy,ja kaszlę,Karolowi chyba gorzej a Frankowi niby lepiej.M poszedł przed 8 rano do przychodni mnie i młodych zarejestrować i tu :szok::szok::szok:,bo już 30 osób przed nim a rejestracja od 8 .Tylko jeden lekarz,bo drugi(ten nasz) zachorował,no i w rezultacie nie dostaliśmy się do lekarza.Teraz w necie szukamy nr tel,żeby pójść gdzieś prywatnie.
Scoti Franek nadal w pielusze i ani myśli jej zdjąć,jego też nocnik w tyłek parzy.A jak zrobi kupę to mówi do mnie : mama peberz mi pupe.

A na obiad serwuję pulpeciki gotowane z marchewką i groszkiem i ziemniaki.

reklama
Dzień dobry ja teraz dopiero bo byliśmy w przychodni na szczepieniu z mała poplakała troszke ale tylko jak juz wstrzykiwała jej pod skóre szczepionki a takto nie dzielna była bardzo:-)wróciliśmy zaraz obiad trzeba stworzyć Anaber współczuje ci gości jak chora jestes ale jak juz przekładaliscie to teraz nie wypada a księdza jutro ci nie zaqzdroszcze ja mam za sobą:tak:mam nadzieje ze Borysek nic nie złapie i pozwoli żeby mama zasiegła opini lekarza w sprawie swojej choroby i szybko zdrowiala;-) Bobo no to super spokój macie i ładny pępek;-) ja tez przemywała jak kikut odpadł:tak: magda brawo dla Nadi:-)

Bietka, u mnie łoś z piekarnika i marchewka z groszkiem, dla M dodatkowo pyrki z piekarnika
Szóstkowa Mamo, nie można się dostać do lekarza, bo lekarz chory:szok: Przesyłam netem moje zdrowe bąbelki 00000000000000, ja rzadko choruję, więc może się przydadzą

kto będzie jadł łosia????
naklejka-non-35_803.jpg

Bietka, no niestety, jaką dietę sobie wybrałaś taką masz:-p
Anisiaj, ja mam łosia, to znaczy łososia, ale z M tak sobie skracamy:-D
Idę chociaż sprzątnąć kuchnie, bo jak nic M złoży papiery rozwodowe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry