• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzięki, już oglądam :)

buuu, tylko kilka wzorów mają :(

dziewczynki, a przy okazji, doradzcie mi proszę - mamy sypialnie kawa z mlekiem i beż (jedna ściana to czekolad, plus czekoladowa tapeta, pozostałe to właśnie kawa z mlekiem. Meble czekoladowe, dodatki beżowe. No i korci mnie wprowadzenie jakiegoś koloru,żeby nie był zbyt intensywny (odpada turkus, bo za mocny) i żebym nie miała go w reszcie domu (łazienka fiolet, salon srebro+malina, kuchnia zieleń + beż). czy coś z pasuje?:)

chce ją ożywić, bo dziecko,wiosna itp :)

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka, ja jeszcze przed. Dopiero skończyłam kuchnie i czekam na M. Chyba zrobię jeszcze sianokosy:szok:
Anisiaj, ja jestem beznadziejna jeśli chodzi o wyobraźnie jakie kolory do czego, więc nie będę doradzać, bo mogłoby się to źle skończyć:baffled: Na tej stronie jest możliwość bezpłatnego zamówienia katalogu:tak:

Anisiaj ja też zawsze mam problem z firanami czy zasłonami.A z kolorów to właśnie może delikatna pomarańcza lub ciepły żółty.

Wypatrzyliśmy w necie lekarza dla dzieci-dr.Andrzej Midloch,słyszeliśmy o nim dobre opinie.Jest pediatrą specjalista pulmonolog ,może w końcu on coś pomoże.Wizytę mamy na 18:30.

Dzoanko a ty nie byłaś kilka dni temu u kosmetyczki ??? Już musisz poprawiać????

Dziewczynki mam pytanko czy uważacie ze posłanie 6 latka do szkoły to dobry pomysł??????????

Aguś i tobie dużo siły i zdrówka i Kubolkowi,będzie dobrze,musi być!!!
Co do posyłania 6 latków do szkół to ja jestem przeciwna,3/4 szkół lub więcej u mnie nie jest gotowa by takie dzieciaczki do siebie przyjąć.A mój Karol za chwilkę 7 latek też do końca sobie nie radzi z obowiązkami w zerówce.

reklama
Bietko ale ja mala tylko przyzwyczajac chce teraz do czego nocnik jest, a jezeli chodzilo ci czy na wakacje nie zawczesnie to ja uwazam ze nie ja i siostra mialysmy po rok i troszku jak mama nas od pieluch odzwyczaila mloda bedzie w podobnym wieku co ja na wakacje bo jakby patrzec to tydzien roznicy miedzy mna i nia nie liczac lat ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry