• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziękuję wam kochane:)))) to na prawdę dużo dla mnie znaczy:))

Justi termin nie daleko ale o dlatego ze ja już go umówiłam bo wiem że cystografia wyjdzie źle i zamiast czekać do tego badania i dopiero ustalić to byłby marzec a tak to mam wizytę zaraz po cystografii i nie bede musiała czekać

Dzoanko nie wiem co mi się tak skojarzyło:))

Anisiaj wyglądają pięknie i pewnie smaczne:))

Pytałam o szkołę i 6 latka bo mój m dziś rzucił ze może byśmy Oli puścili od września do szkoły, i choć zawsze sie zarzekałam ze nigdy dziecka nie puszcze do szkoły jako sześciolatka to zaczęłam się zastanawiać i chciałam poznać wasze zdanie, dodam ze Oli mówi że chce iść do szkoły. Ona jest ostatni rocznik gdzie mamy wybór, Kuba już pójdzie jako sześciolatek.

Ale zgadzam się z wami nie było o jak za naszych czasów 8 klas podstawówki, liceum lub zawodówka, studia dla mnie gimnazjum to porażka

Aga, Oliwka jest z początku roku, i jeśli widzisz że w miarę "dorosła" do 1-szej klasy to jest temat do zastanowienia. Musisz wziąc pod uwagę również to że jest duże prawdopodobieństwo że w jej pierwszej klasie będą dzieci 7-letnie i 6-letnie. I czy da radę z materiałem.
Zawsze powtarzam że o wiele bardziej to ja wolałabym być chora niż moje dziecko:(
Aga, Kuba pierwszy raz będzie miał cystografię?bo chyba coś nie doczytałam. Byliście na usg, nie na cystografi?

Justi no właśnie dlatego się zastanawiamy bo we wrześniu będzie mieć 6 lat i 9 miesięcy

Tak Kuba będzie miał pierwszy raz cystografię, ale już wiadomo ze wyjdzie źle bo usg nerek wyszło bardzo złe

Anisiaj to zależy od tego jak nerki są bardzo uszkodzone ale to dopiero będziemy wiedzieć po cystografii i wizycie u specjalisty w Prokocimiu czy wystarczy leczenie lekami czy konieczna będzie operacja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry