• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

My już po lekarzu.Franek poprawa,Szymon początek zapalenia oskrzeli,a Karol bez zmian,nie ma zmienionego antybola tylko dołożony jakiś specyfik i dodatkowo inne płyny do inhalacji.Doktor powiedział,że jak to nie pomoże,to niestety zastrzyki,bo do szpitala by nie chciał kłaść bo u nas epidemia grypy tej zwykłej i tej świńskiej.Mają jeszcze jakieś specjalne syropy.Kazał dużo pić,wietrzyć dużo chatę,a mnie kazał narazie wit.C 1g,rutinacea,coś do ssania i też dużo pić.A najlepsze jest to,że powiedział,że możemy mieć kotka o ile dzieci nie są uczulone i jak tylko ozdrowieją to możemy kicię sobie z przytuliska zabrać.Mówił o dobrym wpływie zwierząt na dzieci,on sam ma kilka kotów i jeden łasił się do nas,głaskałam go i m mi zdjęcie zrobił,później fotki wstawię.

Co do szczepień to ja też nie szczepiłam ani kojarzonymi szczepionkami ani na rota ani na pneumokoki.
Bobo u nas w galeriach też niby wyprzedaże ,ale wielkie gó.no można wybrać.
Aguś w telewizji dziś mówili o Prokocimiu,to podobno dobra lecznica ,renomowana!!!A Kubuś będzie zdrów jak rybka i jeszcze ci da popalić:-)

reklama
Magda, ja też nie szczepiłam na pneumokoki. Położna mi tłumaczyła, że jeżeli chcesz dać dziecko do żłobka to wtedy warto zaszczepić, ale jeżeli będzie w domu to nie konicznie.
Wiola, ile kłóć mieliście dzisiaj?

Nam kazali i w wypisie ze szpitala ze mamy zaszczepic, moze dlatego ze wczesniak.

6mama potwierdzam zwierzeta w domu dobra sprawa. Moja mala tak pieknie sie rozwija rzy nich uczy sie delikatnosci i szybciej na nogi pojdzie bo za kotem gania haha ale i wcale nie choruje te jej pokaslywanie tylko sie przpaletalo teraz ale to moze od suchego powietrza bo u nas kominkowe ogrzewanie

DSCN6319.jpg nie patrzcie na ten syf pod kominkiem heh

magda mój Igi piszczy z radości jak widzi psa i do niej gada !!! :szok:
6 mamo zdrowia dla Was :* niech maluchy szybko się kurują bo po kotka trzeba jechać :)
bobo ja będę w galerii jutro - ale chyba też nic nie wybiorę - ja nie umiem tak szybko kupować a muszę się jutro streszczać, więc pewnie zaliczę tylko rossmana

reklama
6 mama dziekuje, kot moze i piekny ale te jegu puszystke klaki sa wszedzie i na wszystkim :p, a w prawym gornym rogu jeszcze moj 3 synek spi ;p. Smieje sie Ze Kot -Kacperek (duszek bo jak sie urodzil to byl nieproporcjonalnie smieszny) Piesek Czaki Pozniej Aniołek Alanek no i Księżniczka Nadia heh

Bietko
moja tak ma na kota, bo zazwyczaj jak ja widzi to ucieka az sie kurzy heh, a ona czym bardziej cos nieosiagalne tym bardziej to chce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry