szóstkowa mama
Fanka BB :)
My już po lekarzu.Franek poprawa,Szymon początek zapalenia oskrzeli,a Karol bez zmian,nie ma zmienionego antybola tylko dołożony jakiś specyfik i dodatkowo inne płyny do inhalacji.Doktor powiedział,że jak to nie pomoże,to niestety zastrzyki,bo do szpitala by nie chciał kłaść bo u nas epidemia grypy tej zwykłej i tej świńskiej.Mają jeszcze jakieś specjalne syropy.Kazał dużo pić,wietrzyć dużo chatę,a mnie kazał narazie wit.C 1g,rutinacea,coś do ssania i też dużo pić.A najlepsze jest to,że powiedział,że możemy mieć kotka o ile dzieci nie są uczulone i jak tylko ozdrowieją to możemy kicię sobie z przytuliska zabrać.Mówił o dobrym wpływie zwierząt na dzieci,on sam ma kilka kotów i jeden łasił się do nas,głaskałam go i m mi zdjęcie zrobił,później fotki wstawię.
Co do szczepień to ja też nie szczepiłam ani kojarzonymi szczepionkami ani na rota ani na pneumokoki.
Bobo u nas w galeriach też niby wyprzedaże ,ale wielkie gó.no można wybrać.
Aguś w telewizji dziś mówili o Prokocimiu,to podobno dobra lecznica ,renomowana!!!A Kubuś będzie zdrów jak rybka i jeszcze ci da popalić:-)
Co do szczepień to ja też nie szczepiłam ani kojarzonymi szczepionkami ani na rota ani na pneumokoki.
Bobo u nas w galeriach też niby wyprzedaże ,ale wielkie gó.no można wybrać.
Aguś w telewizji dziś mówili o Prokocimiu,to podobno dobra lecznica ,renomowana!!!A Kubuś będzie zdrów jak rybka i jeszcze ci da popalić:-)