• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka, spalam, a teraz pedze robic obiad.

Agus, jestesmy caly czas z Toba!

6mamo, Aga a jestem na nie, nie widze, zadnych plusow 6latka w szkole. Podobnie wiekszosc psychologow. Jak chcesz Agus to podesle Ci moja prezentacje o rozwoju 6latka i fazach jakie zalicza i tam jest pokazane, ze 6l to za wczesnie.

Dzieki kochane, chyba zostanie bez koloru ;)

reklama
ja nie wypowiem się na temat 6 latków bo się nie znam - jeszcze;-) . ale wiem że system edukacyjny którym ja szłam, 8 klas podst + liceum był lepszy, nie było gimnazjum i pseudo dorosłości....

aga
jakby coś wiesz :))))

Aguś, będę trzymać kciuki za wizytę w lutym. U kosmetyczki robię futerko na dole, a dzisiaj musiałam się swoimi nóżkami zająć:-D
Co do 6-latków to ja uważam, że to nie jest dobry pomysł, po co skracać dzieciństwo. Mam podobne zdanie jak Bietka 8 lat podstawówki+szkoła średnia to był najlepszy patent na edukację.
Szóstkowa Mamo, oby pulmonolog coś pomógł &&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja zmykam na razie, bo gotujemy z M obiadek, a później będziemy się relaksować. Buziaki, będę później:-*

Ja też taj jak Bietka i Dzonka jestem przeciwna puszczania 6 letnich dzieci do szkól,oraz że model 8 klas podstawówki plus liceum,zawodówka kto co woli jest o niebo lepsze od tego systemu co jest teraz.Komuś kiedyś w MEN się główce popierdaczyło i wprowadza widzi mi się.A widziałyście te reklamy z dziećmi,które aż się palą by pójść do szkoły jako sześciolatek!!!Wrr głupota jak dla mnie,ot co!!!

Jestem i ja już po obiedzie.
Anisiaj, lanie dostaniesz za te placki :-)
Aga, dobrze że termin nie strasznie odległy. trzymam kciuk stale za Kubusia!
6-kowa, najwyższy czas wychodzić już z choroby!!! mam nadzieję że w końcu da odpowiednie leki!!
Co do 6-latków w szkole moim zdaniem głupawy pomysł. Ja swojego dziecka nie dałabym tak szybko do 1-szej klasy ale wyboru mieć już nie będę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry