Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ah bo obiecał że bedzie dzwonic i ze duzo nie wypije.... ja dzwonie do niego a on pijany z tekstem no właśnie chciałem dzwonic wkur... sie i rozłączyłam. A na chrobrego gdzieś mają
Marta no ciekawe o której przyjdzie??? Jeśli ci mogę doradzi to Oli jest zdecydowanie za mały na taki fotelik bo nie siedzi i nie jest jeszcze sztywny, gondolka jest do roku czasu ale fakt że maluszki wcześniej z niej wyrastają, co innego Igi Bietki ma już pół roku i jest sztywny
Aga ale on się ledwo mieści do tego co mamy a mamy od 0 -11 kg muszę kupic większy a ten się przechyla i może lezec jak w tym co ma Bobo do 2 jest impreza mam nadzieję ze nie przyjdzie mu do głowy gdzieś łazic
marta no to ladnie wazy
a powiedz mi Kochana co zrobicie jak nie uda sie tych chrzcin na inna godzina przesunac? zostawicie po staremu? aga nadal taka obfita masz @?