reklama

Nasze sprawy...

Martuniu jak mówiłam zrobisz jak uważasz, tylko dokładnie się w sklepie dowiedz od jakiego wieku i wagi są i popatrz jak bardzo się rozkłada, on w każdym foteliku będzie pozginany i zgarbiony bo nie jest jeszcze sztywny, ale to wasza decyzja, ja tylko chciałam dobrze ale kurcze nie mogę sobie wyobrazić ze ten za mały skoro na Kubę jest dobry a są w jednym wieku, tylko się nie złośc na mnie że ci tak truje

Bobo chyba nie

reklama
Aga no coś Ty nie złoszczę się ale serio jest za mały przejrzę przed zakupem wzdłuż i wszerz jaki jest tak zrobie :tak:
ide spac chciałam czekac na m ale juz nie moge oczy mi sie kleją buziaki

Aga brat nie przyjedzie bo oni mieszkają 200km od nas i jak urodziny mlody ma w sobote to nie bardzo wyjazd w niedziele:baffled:dzis pierwszy raz robie bananowca upiekłam biszkopt na to zrobiłam mase z bananami i galaretka na to pianke z białek i galaretki wisniowej i na mase banany w plastrach i galaretka agrestowa i do lodówki i do łózka:-) Marta dziewczynki dobrze zdrowe i łobuzują:-Dmam nadzieje ze bedziesz juz z nami codziennie:tak:

Aga wiem ze jest pyszny bo u znajomemj jadłam i mi zasmakował a nie spodziewałam sie ze az tak pracochłonny:szok:ale na przyszłosć juz bede wiedziała:-Di zabiore sie za niego popoludniu a nie wieczorem:confused2:ale skończyłam i leże już w łózku:eek:a ty nie spisz?:happy:

reklama
Wiola nie śpię, siedzę na necie i się zadręczam, nie mogę spać i czytam o tym refluksie jak to się fachowo nazywa:(( Zastanawiam się czy w Prokocimiu są dobrzy specjaliści achhhh

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry