Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiolka ja podziwiam że do 2 w nocy chce Ci się ciasta piec:-) aga :* nie czytaj proszę ... czy chciałabyś abym popytała tutaj - może mojego pediatrę? kurde tylko idę 31.01 dopiero a Wy 30 macie badania. Może napisz gdzieś tu na forum na BB że szukasz specjalisty...napisz mi na g proszę - jeśli mogłabym coś dla Ciebie zrobić :* marta jak tam m ??? bobo kiedy jedziecie na dzień babci i dziadka ???
ja dziś do moich rodziców a jutro teściowie do nas
dzien doberek
u mnie nadal potop bietka musimy jechac tu do dziadkow m no i do tesciow w imieniu julki ale kiedy to nie wiem
milego dnia wszystkim
ja uciekam jeszcze do leczka
Hejka Oliś noc pięknie przespał dostał butle o 1 szej i póżniej sie obudził o 6stej i spał z nami do teraz.
Kazałam m byc o 2 w domu przyszedł była 1:40 i teraz jest już na nogach
m poszedl do pracy a ja pije kawke julka spi ale czujnie wiec syrena moze byc w kazdej chwili. marta no super ze m taki grzeczny bietka ojjj wez cos kochana zebys sie nie rozlozyla mnie gardlo bolalo kilka dni temu ale wzielam tantum verde i minelo na szczescie