reklama

Nasze sprawy...

reklama
hej dziewczynki!!!ja dzisiaj zdechnięta. Wczoraj poszalałam z koleżanką na nartach, i mnie dzisiaj ramiona bolą:)) chyba od trzymania orczyka:)
Zaraz jedziemy do lidla a póxniej do teściów na obiadek:)
Magda, gratuluję jedyneczki!!!!!
Dzoana, mam identyczną tunikę-sukienkę:) w kolorze beżowym
Aga, im więcej będziesz czytać tym będzie gorzej. Najlepiej chyba zapytać lekarza, którego poleca itp. Kraków słynie z dobrych specjalistów.
Anisiaj, w smyku jest dość drogo. Ja bardzo rzadko tam zakupy robię. Wrzucę trochę ubranek na allegro i jeśli coś ci się spodoba to daj znać:-) bo będę wkrótce w hurtowni zakupy robić. Albo przyjeżdżaj do mnie to zrobimy zakupy hurtowe:) Jest u nas jedna pseudo hurtownia, w której jest drożej niż w sklepach. Bardzo fajne są ciuszki 0-12mcy na hali w tesco z cherokee. 3paki bodziaków bardzo dobrej jakości i tanie.
Marcia, my używaliśmy pierwszego fotelika do około 7mca, miała taki jak ty, od wózka. Pod pupę podkładałam pieluchę lub kocyk, bo dzidziol faktycznie skulony. Później kupiliśmy coneco zenith
6-kowa zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiola, masz siłe i zdrowie żeby po nocy ciasto robić:)
Bobo, pierwsze @ po porodzie faktycznie mogą być mocniejsze. Ja miałam tak około 3 cykli, później się normuje.
Miłego dzionka!!!!!!!!

Dzien doberek, czekam na Rodzicow
Bietka, gdzie Ty widzialas te ksiazki 3w1:-O chetnie bym kupila
Anisiaj, moja bratowa mowi, ze smyk jest drogi, nawet jak przeceniony. Ona kupujs wlasnie w cocodrilo, w czasie przecen mozna naprawde cos dobrego jakosciowo kupic w rozsadnej cenie:-)
Marta, cwicze, ale ostatnio mialam przerwe ze wzgledu na badanie. Od jutra znow ostro ruszam. Mialam dzisiaj isc na zumbe, no ale ze wzgledu na Rodzicow to chyba sobie odpuszcze
Justi, ta tunika jest ok? Dobra jakosciowo i dobrze sie uklada?
Milego dnia

reklama
Bietka dziękuję ci kochana, staram się nie czytać ale to jest silniejsze ale przynajmniej będę wiedzieć jak rozmawiać z lekarzem

Marta proszę jaki m punktualny:) i grzeczny

Bobo ja dziś już troszkę słabiej;) ale to już 4 dzień

Aniołkowa miłego dnia:))

Justi nasza pediatra mówiła tylko że do Prokocimia nie poleciła konkretnego lekarza, mam specjalistę ale w Katowicach, najwyżej pojadę skonsultować się

Anisiaj ja do smyka nie chodzę na zakupy bo dla mnie tam jest drogo, a po drugie mam strasznie daleko

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry