reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo, niestety do pracy musze isc:-(
Justi, na 17 mam aerobik cellustop, czy moze byc? Bo teraz mam jedynki, wiec godziny popoludniowe mi pasuja
Anisiaj, staraj sie negatywnie nie nastawiac i powiedz M ze zasady nie brania niczego od nikogo dalej obowiazuja.
Musze juz leciec, bo Rodzice beda lada chwila
Buziaki

bobo nie martw się mój Igor też nic nie pił... a jak miał tyle co Julka to było 30-35 stopni upałów:baffled:

teraz wypije kilka łyków po obiadku - max 10 ml wody dziennie - pediatra powiedziała że jak pieluchy są mokre i je moczy normalnie = normalnie sika to OK, widocznie mleko mu wystarcza

tak jestem na bebilonie 2

bobo ona dostaję wodę w mleku, zobaczysz jak przejdziesz na stałe pokarmy to powoli zacznie pić...

jak się martwisz porozmawiaj z lekarzem jak będziesz... co masz zrobić, dożylnie jej nie podasz... jak nie chce to nie, też bardzo się martwiłam, lekarz mnie uspokoił.
pieluchy mokre, sika ???? jeśli tak, to w porządku... :)

zmykam , buziaki :*

reklama
a ja to jestem as :wściekła/y: zrobilam malej mleko karmie ja i cos dziwnie szybko mi zjadla biore ja a tu mokro bluzka pielucha ktora miala pod broda. okazalo sie ze zle dokrecilam nakretke i mleko wycieklo :wściekła/y: musialam jej dorobic ale nie dorobilam jej calej 90 tylko 60 i wszystko wytrabila hehe widac tam je malo polecialo bo reszta wyciakla :angry: ja to jestem wybitna haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry