reklama

Nasze sprawy...

Hej laseczki, wczoraj bylo bardzo milo, zero rozmow o wyprawce :) dzis bedzie gorzej, bo bratanica m ma urodziny, a wiec czeka mnie spotkanie z bratowa dobra rada i bratem oszczedzaj na wszystkim ;)

Mam do Was pytanie kochane mamy, chce dzisiaj zajechac do smyka, bo nadal sa wyprzedaze i popatrzec na drobiazgi, oprocz wozka i lozeczka. Co i czy w ogole warto kupic w smyku, czy oni zawyzaja ceny, czy te promocje sa adekwatne czy naciagane?

reklama
Anisiaj z promocjami to jest tak że niby jest a cena i tak zawyżona oni już zrobią na swoją korzyść ale jedź może akurat coś utrafisz, bo powiem CI szczerze że w smyku tanio nie jest

anisiaj olałaś mojego posta o tsh wczoraj :-(

byłam wczoraj w smyku, ceny kosmiczne i moim zdaniem się nie opłaca, kupiłam tam tylko kiedyś wózek bo miałam 20%, a przy 2 tys zł to była różnica :))))))))
anisiaj są ładne body i czapeczki i ogólnie cała wyprawka na 56-62 cm ale kolory białe, blady róż , niebieski - faktycznie można by było skusić się na jakieś ubranka, np. białe do szpitala... promocja była na kombinezony - co Cię nie dotyczy oraz na pościel ale i tak drożej niż w innych sklepach, ja w smyku kupiłam 2 kolorowe body po 20 zł disney'a. ot tyle na temat smyka :rofl2:

tak jak mówi bobo może upolujesz bujaczek Fishera

Anisiaj moze akurat coś utrafisz... z moim to jest tak że jak ja chce coś kupic i wybieram to marudzi ale jak on coś sobie jedzie kupic to gorzej niż baba :szok:
Ja w smyku nie kupiłam nic to już taniej jest w 5-10-15 i czasami cocodrilo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry