reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzien dobry:-)
Anisiaj, mowilam, ze nie bedzie zle:-) super, ze czas szybko minal:-)
Aga, ja z tuszow Avon bylam srednio zadowolona. Teraz uzywam tuszu z polskiej firmy Wibo (jest w rossmann i nie testuja go na zwierzakach). Jest dobry i tani (ok7zl) w takim turkusowym opakowaniu, jest chyba wydluzajaco pogrubiajacy. Byl czas, ze kupowalam drozsze tusze, ale z Wibo jestem zadowolona, wiec po co przeplacac.
Wiola, to masz mega pomoc przy opiece nad Julka, skoro Nastka taka kochana:-)
Szostkowa Mamo, kotka przesliczna:-) dwukolorowa i wazne, ze przytulaska:-) dobrze, ze adoptujesz, bo to zawsze zmieniasz swiat tego jednego bezdomnego zwierzaka:-)
Milego poniedzialku

Dzień dobry:))

Kubuś jadł o 22;30 i śpi do tej pory:szok: ale za chwile muszę go budzić żeby zjadł i idziemy zaprowadzić Oli do przedszkola:)

Miłego dnia:))

Dzoanko oby w pracy szybko przeleciało:)

Dzien dobry :)

Dziewczyny zdradze Wam sekret ;) jedzenie 4kawalkow tortu, zestawu big mac i wypicie duzego jogurtu bardziej pobudza niz kawa ;) mam za soba nieprzespana noc i maratony do lazienki...

Za to bardzo mi sie podoba podpis pod moim drugim suwaczkiem ;)

Milego dnia wszystkim!:)

p.s. 6mamo - Luna jest przepiękna! bardzo podobna do kota moich rodziców Dantusia :) Kiedy po nią jedziecie? jesteś cudownym człowiekiem, że dasz jej dom :)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki! witam porannie. Zaraz poczytam co naskrobałyście.
Dietę dalej trzymam:) obiecałam sobie nie ważyć się w ciągu tygodnia, tylko jeden raz i 3,5kg mnie od początku:) więc nie ma bata dalej ćwiczę:)
Dzoana, o 17 może być!!
Anisiaj biedulko, twoja dzidzia preferuje tylko lekkostrawne jedzonko:)ale zasuwa ci suwaczek!
6-kowa super koteczek!!!
Aga, ja zazwyczaj używam max factora tuszy, ale też mi się kończy i kupię sobie coś innego. Z avonu używałam bardzo dawno temu.
Miłego dzinka!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry