Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzien dobry:-)
Anisiaj, mowilam, ze nie bedzie zle:-) super, ze czas szybko minal:-)
Aga, ja z tuszow Avon bylam srednio zadowolona. Teraz uzywam tuszu z polskiej firmy Wibo (jest w rossmann i nie testuja go na zwierzakach). Jest dobry i tani (ok7zl) w takim turkusowym opakowaniu, jest chyba wydluzajaco pogrubiajacy. Byl czas, ze kupowalam drozsze tusze, ale z Wibo jestem zadowolona, wiec po co przeplacac.
Wiola, to masz mega pomoc przy opiece nad Julka, skoro Nastka taka kochana:-)
Szostkowa Mamo, kotka przesliczna:-) dwukolorowa i wazne, ze przytulaska:-) dobrze, ze adoptujesz, bo to zawsze zmieniasz swiat tego jednego bezdomnego zwierzaka:-)
Milego poniedzialku
Dziewczyny zdradze Wam sekret jedzenie 4kawalkow tortu, zestawu big mac i wypicie duzego jogurtu bardziej pobudza niz kawa mam za soba nieprzespana noc i maratony do lazienki...
Za to bardzo mi sie podoba podpis pod moim drugim suwaczkiem
Milego dnia wszystkim!
p.s. 6mamo - Luna jest przepiękna! bardzo podobna do kota moich rodziców Dantusia Kiedy po nią jedziecie? jesteś cudownym człowiekiem, że dasz jej dom
Hej Dziewczynki! witam porannie. Zaraz poczytam co naskrobałyście.
Dietę dalej trzymam obiecałam sobie nie ważyć się w ciągu tygodnia, tylko jeden raz i 3,5kg mnie od początku więc nie ma bata dalej ćwiczę Dzoana, o 17 może być!! Anisiaj biedulko, twoja dzidzia preferuje tylko lekkostrawne jedzonkoale zasuwa ci suwaczek! 6-kowa super koteczek!!! Aga, ja zazwyczaj używam max factora tuszy, ale też mi się kończy i kupię sobie coś innego. Z avonu używałam bardzo dawno temu.
Miłego dzinka!!