reklama

Nasze sprawy...

witam :)

magda no skrobią dziewczyny ile wlezie :)
bobo WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - DUŻO MIŁOŚCI I ZROZUMIENIA I SAMYCH CUDOWNYCH CHWIL Z MĘŻEM DO KOŃCA ŻYCIA !!!! KOCHAJCIE SIĘ PO PROSTU A WSZYSTKO BĘDZIE LUX :))))))))))) I ŻYCZĘ CO NAJMNIEJ JESZCZE DWIE TAKIE JULECZKI :-)

reklama
jestem wściekła :wściekła/y:poszłam zaprowadzić Oliwie do przedszkola a ona ma zerówkę w siedzibie szkoły, troszkę się spóźniłyśmy bo zawsze zostawiam ją w szatni z całą grupą a dziś jak przyszłyśmy to już nikogo nie było, wiec wchodzę przebieramy się a pani szatniarka na mnie z pyskiem że rodzicom nie wolno wchodzić do szatni( a wszyscy rodzice przedszkolaków wchodzą), że wjechałam wózkiem i z mordą do mnie ze mokro i w ogóle :wściekła/y: nosz kur....wa co to ma być najlepiej by było żebym wózek zostawiła przed szkołą żeby pipa sprzątać nie musiała, owszem jest zakaz wchodzenia rodziców do szatni ale co innego przedszkolaki tym bardziej że muszę wejść na teren szkoły bo dziecko muszę do klasy odstawić tak żeby mnie nauczyciel widział i jeszcze na to wszystko dyrektorka wchodziła do szkoły i ta pinda do niej że rodzice do szatni wchodzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bobo - tysiące buziaków dla Was!!! niech m zawsze Cię rozpieszcza, a Ty też bądź dla niego łaskawa ;)

bietka - odpisałam Ci wczoraj, nie wiem czy widziałaś, ale napiszę Ci jeszcze raz :) martwi mnie Twoje tsh, szybko skoczyło, coś czuję, że wrócisz do leków :(

aga - trzeba jej było powiedzieć, że rodzice muszą pilnować dzieci, a Ty masz dwoje obok siebie...nie przejmuj się nią, sprzątnęła i jej się nie chce już dupy ruszać...

magda - witaj :)

Ostatnia edycja:
Anisiaj kochana bierzesz luteine????

Bobo życzę ci dużo miłości, szczęścia, zrozumienia i tak jak Bietka jeszcze ze dwie takie Juleczki i Mikołaja oczywiście, dużo radości i spełnienia waszych marzeń:)))))))

Justi
gratuluję wyniku:))) brawo ja się musze zważyć, ważyłam się w złym okresie bo dzień przed @:crazy:

6 mamo 100 lat dla Karolka z okazji urodzin, niech rośnie zdrowo:))))

Magda witaj:))

bobo kto wie :) :-)

anisiaj pojechałaś z tym jedzeniem :) :-) podpis jest bossski :)))
aga ja używam z avonu super shock - a perfumy lacoste pink :)
justi ładny wynik :) ja się ważę jutro:-) aż się boję

wczoraj nie ćwiczyłam... a u rodziców obiadek z dwóch dań, nie mogłam odmówić rosołku:-( za to szarlotki po obiedzie nie tknęłam:-) sama kawa... więc dziś wstałam o 5:30, o 6 nakarmiłam Igorka, wypiłam kawę poprzesuwałam rzeczy w salonie i od 7 do 8 - tańczyłam zumbowo :-) prysznic i Igi wstał :)))))

dziś mój m jest w domu, będę sprzątała, po południu najazd teściów :szok::crazy::baffled::nerd:

miłego dnia :*

edit: tak anisiaj kochanie widziałam.... poczekam do marca i robię tsh, ft3 i ft4 - dużo skoczyło, na lekach miałam 1,74

aga
olej ją, miała zły dzień, musiała się wyżyć - trafiło na Ciebie, wiadomo, kawkę by się piło a nie pracowało :/

Ostatnia edycja:
aga, tak biorę. gin powiedział, że zwykle ok 20tc zmniejsza, ale przez moje bóle u mnie ciągle 2x2, a czemu pytasz kochana?

bietka
, uuu jaka jesteś dzielna! ja bym szarlotki nie odmówiła ;)

wybrałam sobie wózek, a w zasadzie dwa typy, teraz tylko muszę się puścić albo znaleźć sponsora ;P

bietka, czy masz gdzieś spisaną swoją wyprawkę? potrzebna mi taka letnia wersja, bo jestem totalnie zielona, co powinnam mieć :(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry