• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aguś, fakt, zawsze mi się marzył pierwszy syn, ale po stracie tamtego dziecka jest mi naprawdę bez różnicy. Chcę, żeby było z nami dziecko, tylko albo aż tyle :) I jakoś psychicznie się nastawiam na tą Zosię, skoro to już trzeci sen z dziewczynką :)

Marta, ojojoj, to koszmar ;) dobrze, że oczko ok, nie było powodu do stresu.

Magda odeszła??? czemu?

wysłałam m do sklepu, ależ to jest maruda ;)

reklama
Anisiaj no ja sobie tego nie wyobrażam z dwójką maluchów i ja taka nieogarnięta bo Oliśiowi ciągle coś robię jak go nie wysmaruje żelem to mu mydła do oka naleje :eek: no ale tak na serio to nie planuje drugiego ( może za parę lat) czekam na zdj brzuszka !!!!

zdjęcie ok 14, jak m pójdzie do pracy, a ja się ogarnę, dobra?:)

zmykam na śniadanko, potem wlece :)

p.s. wiecie co , mi to rybka czy to F cz Z, ale chcę juz wiedzieć, bo widzę, że bardzomało jest neutralnych ciuszków! nawet jak nie mają koloru niebieski/różowy to mają "płciowe" aplikacjie - samochody, różyczki itp. Usg 2 lutego, więc cały piątek 1.02 będę namawiać moje dziecko do współpracy ;)

bobo od września ide do pracy ale w maju mi się kończy macierzyński i musze prywatnie na zwolnieniach ciągnąc
Aniaij u Ciebie już połowa !!!!!!! wow

Ostatnia edycja:
hejka

moja waga się zbuntowała i pokazała dziś stan sprzed odchudzania :szok: ciekawe jak to możliwe :-(
no nic nie załamuje się, wiedziałam że będą trudne momenty.

idę czytać

edit:

anisiaj ja miałam przeczucie ze chłopak - bo dziewczynka by mamie tego nie zrobiła - hehehe ( mam na myśli moje 3 miesięczne tulenie porcelany i śpiączkę )
marta super że nic mu nie jest :)
bobo moja waga stoi chyba przez Twój avatarek bo patrzę na niego i chyba od patrzenia tyje :))))))))))
magda szkoda :( będę pisać na FB w sprawie zamówień, trzymaj się cieplutko i buziaczki dla Nadii
justi może sprawisz by Twój avatarek to była rzeczywistość??? u nas wieje, sypie śniegiem i szklanka, nawet bałabym się wyjść żeby dupki nie stłuc albo czegoś nie złamać :( wczoraj od fryzjera szłam 1 krok na 10 minut
6 mamo jak tam zdrowie????

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry