reklama

Nasze sprawy...

Aguś, fakt, zawsze mi się marzył pierwszy syn, ale po stracie tamtego dziecka jest mi naprawdę bez różnicy. Chcę, żeby było z nami dziecko, tylko albo aż tyle :) I jakoś psychicznie się nastawiam na tą Zosię, skoro to już trzeci sen z dziewczynką :)

Marta, ojojoj, to koszmar ;) dobrze, że oczko ok, nie było powodu do stresu.

Magda odeszła??? czemu?

wysłałam m do sklepu, ależ to jest maruda ;)

reklama
Anisiaj no ja sobie tego nie wyobrażam z dwójką maluchów i ja taka nieogarnięta bo Oliśiowi ciągle coś robię jak go nie wysmaruje żelem to mu mydła do oka naleje :eek: no ale tak na serio to nie planuje drugiego ( może za parę lat) czekam na zdj brzuszka !!!!

zdjęcie ok 14, jak m pójdzie do pracy, a ja się ogarnę, dobra?:)

zmykam na śniadanko, potem wlece :)

p.s. wiecie co , mi to rybka czy to F cz Z, ale chcę juz wiedzieć, bo widzę, że bardzomało jest neutralnych ciuszków! nawet jak nie mają koloru niebieski/różowy to mają "płciowe" aplikacjie - samochody, różyczki itp. Usg 2 lutego, więc cały piątek 1.02 będę namawiać moje dziecko do współpracy ;)

bobo od września ide do pracy ale w maju mi się kończy macierzyński i musze prywatnie na zwolnieniach ciągnąc
Aniaij u Ciebie już połowa !!!!!!! wow

Ostatnia edycja:
hejka

moja waga się zbuntowała i pokazała dziś stan sprzed odchudzania :szok: ciekawe jak to możliwe :-(
no nic nie załamuje się, wiedziałam że będą trudne momenty.

idę czytać

edit:

anisiaj ja miałam przeczucie ze chłopak - bo dziewczynka by mamie tego nie zrobiła - hehehe ( mam na myśli moje 3 miesięczne tulenie porcelany i śpiączkę )
marta super że nic mu nie jest :)
bobo moja waga stoi chyba przez Twój avatarek bo patrzę na niego i chyba od patrzenia tyje :))))))))))
magda szkoda :( będę pisać na FB w sprawie zamówień, trzymaj się cieplutko i buziaczki dla Nadii
justi może sprawisz by Twój avatarek to była rzeczywistość??? u nas wieje, sypie śniegiem i szklanka, nawet bałabym się wyjść żeby dupki nie stłuc albo czegoś nie złamać :( wczoraj od fryzjera szłam 1 krok na 10 minut
6 mamo jak tam zdrowie????

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry