reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem wkur... na maksa ksiądz powiedział że musze miec zgode proboszczaq z mojej parafi zeby on mógł nam chrzciny zrobic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co to za pieprzona polityka każą latac jak debile a później sie dziwią ze ludzie do kościoła nie chodzą aoe jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: całe życie mam pod górkę nawet dodatkowej pracy nie moge załatwic sobie - jestem beznadziejna - mam doła :-(

ps a 6mama na fb ma wpis że kończy czter......

Martus spokojnie trzy glebokie wdechy...nie mow o sobie ze jestes beznadziejna bo to nieprawda jestes wspaniala mama, masz cudownego synka ;* to ze nie mozesz znalezc dodatkowej pracy to przejsciowe, napewno cos znajdziesz, bedzie dobrze...co do ksiedza no coz biurokracja...

Marta, spokojnie, to normalne, pisałam Ci o tym. Oni muszą mieć zgodę w papierkach, on Ci to wyda od ręki w kancelarii, ale musi to wydać, żeby prowadzić ewidencje.

Bietka, Zosia przecież nie weźmie Milana, jak będzie miała Igora, proszę Cię...;) mój m chce taką sesję jak Shakira i jej boski ;)

marta kochana spokojnie, to normalne że musisz mieć zgodę - tak samo jakbyś chciała wziąć ślub w innej parafii.
nie denerwuj się, wypiszą Ci zgodę - zrób sobie kawkę zjedz ciasteczko :* posiedź z nami ;-)

anisiaj i dobrze ze Cię namawia - zróbcie :))) kurde tylko Milan talent piłkarski ma we krwii a Igi ???? hahahahaha

marta no to normalne ze musisz miec zgode. od reki dadza Ci to w Twoim kosciele. nie powinni robic problemow. a 6 mama ma wpis ze za chwile konczy a nie ze dzis konczy :)
kupa julki nie miala dla mnie litosci. myslalam ze zwymiotuje. no taki zapaszek ze az mnie odrzucalo hihi. zmienilam pampersa i slysze ze znow idzie no wiec kolejny zapaszek i zmiana pampersa heeh :) ale dalam rade. wygralam ja nie kupa :-D

reklama
bobo oj tak kupa dziecka czasami potrafi zadziwic ... ja kiedys pojechalam do Amelki jestem tak pare krokow od inkubatora i czuje ze smierdzi, myslalam ze to z kosza ale nie jak otworzylam okienko to myslalam ze padne tak smierdzialo, zabralam ja szybciutko i pielegniarki robily wietrzenie bo przeciez zagazowac sie tam mogla...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry