Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bobo nie było nic bliżej w tym terminie Anisiaj tak o 18:30 w kościele msza ksiądz powiedział że o 19:15 będzie koniec. Zajedziemy będzie obiad taki ziemniaki, frytki, pyzy i mięso potem kawa i ciasto
marta nie chcę się wtrącać i psuć Ci planów, wiem że masz zły dzień dzisiaj, ale myślisz że obiad o 19:30 to dobry pomysł ???? nie lepiej wziąć sam zimny bufet, każdy zje kanapkę = sałatkę jako kolację i kawę herbatę -ciasto??? lub samą kawę z ciastem, jak będzie obiad i cisato to zejdzie wam do 24 w tej restauracji - ja bym tak zrobiła... to tylko moje przemyślenia...
anisiaj masz tabelkę w exelu kto ile Ci jest dłużny za porady ??????/
bobo niestety - nie uniknie się w poczekalniach zarazków
Marta bietka chyba ma racje, bo obiad to faktycznie zejdzie wam dlugo zimny bufet ewentualnie jakas ciepla zupa na rozgrzanie i kawa ciasto i wystarczy i tak zejdzie gdzies do 21
marta z tego co kojarze to byly terminy w santosie. zawsze mozesz zadzwonic i sie dowiedziec. anisiaj m moj szkolony jest. rano wstaje idzie po bulki pozniej robi sniadanko idzie do pracy wyplate przynosi do uzytku mojego , sprzata, zmywa, ugotuje, minusem jest to ze chrapie hihi z psem wyjdzie tez
anisiaj ja to chyba będę przodowała w tej tabelce
bobo kiedy organizujesz szkolenia mężów, są jeszcze wolne terminy - muszę mu zaplanować ferie u Ciebie wyszkolisz mi go ???