reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka smerfetka ja jestem :)
nie martw się, jutrzejsza wizyta będzie OK :* na pewno coś postanowicie z lekarzem;-)

spacerek cudowny - słoneczko 0 stopni, tylko ten smog - no trudno - trzeba było się przewietrzyć , ja szybko już wstawiłam obiadek, dziecko zjadło marchewkę z łososiem i ziemniaczkiem, ja mam rosołek,a m filet z kuraka
Igor leży na dywanie i próbuje zaczepiać psa - mówię mu, że ona nie wabi się gugu ani gagaga - no to on się uparł i tak na nią woła ... a jak ona nie reaguje to piszczy :-)

anisiaj tak mężczyźni są rozkoszni ;-) miałam kuriera z karmą (tą co Nucia) szybki ten sklep, fajnie, aaaaaaaaaaa jaki przystojny kurier :-) oni chyba specjalnie do ciężarnych i samotnych matek takich wysyłają :-D zadzwonił najpierw, że będzie za 10 min, ehhhhhh i nawet pogadał że fajny wózek, ładny kocyk itp itd (wózek obcieka ze śnegu w przedpokoju) ehhhhhhh chyba emowi opowiem żeby był zazdrosny :-D

Opowiedz koniecznie :)

Ja tez mialam kuriera z 5-10-15, tez ciacho :) A teraz czekam na kolesia od naprawy domofonu ;) a ja sie martwie,ze m poza domem ma tyle okazji do zdrady, a do mnie sami faceci przychodza ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry