Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
byłam z Kubą na spacerze, odebrałam dzieci ze szkoły u nas super nie ma zimno, słoneczko świeci
chyba mam jakiś spadek formy, w nocy nie mogę spać rano jestem nie przytomna i wszystko mnie drażni, dziś płacz Kuby doprowadził mnie do szewskiej pasji, a teraz łobuz mały leży w łóżeczku i bierze mnie po siusiu i się śmieje do mnie
Bobo jeśli chodzi o brzuch po cc to flaka mam swoją drogą a w miejscu cięcia takie nie moje drętwe ale położna mi mówiła że do pół roku po cc może takie być
Anisiaj ty chyba lubisz suszone pomidory?
Bietka ani się nie obejrzysz jak ci Igor zacznie raczkować po domu to nie nadążysz sprzątać
Aniołkowa wiesz że cały czas trzymam kciukasy za ciebie)
bietka mam nadzieje ze zerknie mi tam hehe a owu powinna byc wlasnie jutro wiec zobaczymy powiem mu ze ma mi zrobic monitoring i basta jak cos postrasze go Nucia ... moge anisiaj ??