reklama

Nasze sprawy...

6 mamo nad morzem leczy się górne drogi oddechowe, nie wiem na co działają góry... :confused: Jak macie możliwość to jedz z dzieciakami. Obojętnie gdzie, na pewno nie zaszkodzi.

Anisiaj, smerfetka oj tak... Wiem coś o tym i kabaret oglądałam, mały śpi u siebie w pokoju a duży w sypialni, nafaszerowalam go... :) oby pomogło.

Zmylam podłogi, czekam aż wyschna. I zabawa do 19 ze smykiem:)

Milego popołudnia

reklama
6 mamo ja mialam problemy z plucami i wysylali mie w gory do sanatorium. zreszta bardoz duzo ludzi z plucami po zapaleniu pluc z problemami z drogami oddechowymi wlasnie bylo ze mna w gorach.

a ja dzis bylam na silowni dowiedziec sie co i jak . w poniedzialek ide na darmowe zajecia z zumby zeby zobaczyc czy mi sie bedzie podobalo i chce sie zapisac. m tez sie zapisze ale on na ten tanszy pakiet a ja wezme ten silownie z fitnessem :) oby mi zapal nie przeszedl hihi. po dzieijszych zakupach mam dola bo zadne spodnie na mnie nie pasuja :( ten brzuchol najgorszy :(

Bobo brzuszek zejdzie,nie ma co się dołować!!!A jeszcze jak dołączysz zumba i fitnes to będzie gites!!!

A nas zawsze wysyłają do sanatorium latem,a ja w tym roku chyba jednak wybiorę Karpacz w górach.Poza tym mam bliską rodzinkę 7 km od Karpacza(Kowary).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry