reklama

Nasze sprawy...

reklama
WItajcie kochane!
Smerfetka!!!&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia na wizycie!!!mam nadzieję że lekarz zleci wszystkie potrzebne badania i szybciutko fasoleczka będzie!!!!
Bobo, ja po ciąży przez to że karmiłam piersią miałam mega dietę. Dośc szybko kilogramy spadły jako tako, ale brzuchol zostawał. Nie ćwiczyłam tedy bo czasu nie było. On sam jakoś się obkurczał. Wiadomo że trochę mi został ale zaczęłam mieścić się w spodnie sprzed ciąży. Teraz walczę o mniejsze uda i brzuch dietą i ćwiczeniami.
Dzoana zapracowana!!
Anisiaj, Marta, jak nocka???
6-kowa, super taki wyjazd. My możliwe że w marcu wybierzemy się ze znajomymi do Bukowiny, ale nie przesądzone, bo kasa na domek potrzebna:nerd:
Aga, wyrobiliście już nowe dokumenty?? a tamte zastrzegliście na policji???
Miłego dzionka dla każdej!!!

witam i ja z kawka :)

Ja dzis nie do zycia jestem, od rana mam rewolucje w zoladku to chyba ze stresu przed lekarzem a poza tym wszystkie wspomnienia sprzed roku wracaja do mnie jak bumerang...spac w nocy nie moglam a czekaja mnie dwie bezsenne noce, jak wrocimy w niedziele z PL to chyba przespie caly dzien...

MILEGO DNIA DZIEWCZYNKI :)

Dzień dobry:)

pobrałam mocz Kubie na posiew i m pojechał zawieść:)

gdyby nie to ze pół nocy wlewałam swoje żale m to byłabym wyspana bo Kuba jak zasnął po karmieniu o 23 tak obudził się o 7 rano

dziś Oliwia ma dzień babci w przedszkolu ale zaprosiłam tylko moją mamę teściowej nic nie powiedziałam a Oli nie pytała

Justi nie wyrobiliśmy jeszcze dokumentów bo dosłownie brak kasy na wszystko:((( Był m zgłosić na policje ale nie przyjęli zgłoszenia bo to nie zostały skradzione

A jak Kubuś???

6 mamo zdrówka wam życzę:)))

Aniołkowa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& całym sercem z Tobą:)) Powodzenia na wizycie:))

Bietka
ja tak samo leginsy i tunika:))

Bobo
nic się nie martw, dopiero jesteś kilka tygodni po porodzie, masz jeszcze czas na zgubienie brzuszka:)

reklama
Jejku ja zeswiruje przez caly dzien bo wizyta dopiero o 16.45 musze sie czyms zajac chyba wezme sie za sprzatanie.

Martus oczywiscie ze Wam dam znac :)

Wlasnie gdzie dzoanka, suonko o madlen juz nie wspomne ... oj beda dziewczyny tancowac karniaki beda...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry