Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Smerfetka tyle kciuków za Ciebie jest zaciśniętych że musi być dobrze!
Aga, kurde, dziwni ci policjanci. Żeby wam ktoś problemów nie narobił z jakimiś ratami.
dzień dobry
smerfie, dzisiaj w nocy jedziecie? wiesz, że za wizytę mocno trzymam kciuki, cały czas myślę o Tobie :*
zła jestem, bo pod zmywarką mam kałużę wody, mam nadzieję, że to przeciek przez jakieś złe załadowanie a nie awaria, bo już widzę te stówki na naprawę albo nową zmywarkę
wymyslilam ze pojdziemy z m razem na silownie. m tez chce chodzic ale wiadomo ze samamu to tak smutno no i brak motywacji hihi, ja zamiast pakietu z fitnessem wezme pakiet taki na silownie i m tez i bedziemy sobie razem chodzic a mala bedziemy do tesciow podrzucac. dobrze wymyslilam? hihi
bobo wszystko zależy od tego jak rozłożysz siły. zumba ma to do siebie, że angażuje całe ciało, a na siłowni jak wejdziesz na godzinę, to musisz dobrze rozplanowac cwiczenia, no i liczyc się z tym, że nie zawsze każdy sprzęt będzie wolny.
anisiaj sprzetu jest duzo a poza tym my w tym pakiecie co wezmiemy to mamy od 9-16 godz wiec wtedy jest malo ludzi bo wiekszosc w pracy. poki co pochodze na silownie a jak nabiore troche kondycji to zapisze sie na ten wiekszy pakiet z fitnessem.
Mnie siłownia szybko nudziła. Ciekawe były tylko bieżnie, ale ciągła walka o nie. Ale wyjście z m na siłownię to napewno jakaś większa motywacja będzie.
Anisiaj, może po prostu jakaś rurka-węzyk doprowadzająca wodę się uszkodziła.
justi, m ją rano załadował i dziwnie syczała, twierdził, że ociera się o garnek. no i teraz stoi otwarta z tą śmierdzącą wodą, która dopiero co zmyła pierwszy brud, a m wróci o 18, cudnie
dzisiaj robię na obiad taki makaron, uwielbiam go i już się doczekac nie mogę Farfalle z
anisiaj tak jedziemy dzis w nocy a w niedziele rano jestesmy spowrotem. Ja nie chce Cie martwic ale jesli zmywarka bylaby zle zaladowana to uszkodzilby sie ten "wiatraczek" ja go tak nazywam a woda splynelaby normalnie. ja obstawiam ze albo uszkodzil sie wezyk albo cala zmywarka , co ile uzywasz tego specyfiku odtluszczajacego rurki ?
smerfetka ja nie używam nic, bo mój m się tym zajmuje i to on wkłada i dba o te wszystkie specyfiki. no nic, wróci z pracy, to miło zacznie weekend od dłubania w zmywarce