Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja jestem, tylko musiałam podskoczyć do klienta mąż sam mnie wysyła
U nas mega zimno, -8 ale odczuwalne milion na minusie. Anisiaj, no co ty, po porodzie zaraz wskoczysz w piękną sukienkę, polecisz do fryzjera i kosmetyczki żeby godnie teściów przyjąć:-). Ja pomimo że po cc dość szybko się ogarnęłam jeszcze w szpitalu, ale każdy szybszy ruch, "zerwanie" się powodowało jakby mnie od środka rozrywało. Pierwsze dni z dzieciaczkiem w domu są trudne, trzeba się przyzwyczaić do nowej sytuacji, a nie będziesz się chowała z dzieckiem po kątach i np karmiła piersią ryczącego malucha (bo to różnie bywa. Przykład mój i Marty;-)). Smerfetka, mam nadzieję że podróż minie wam szybko i bezpiecznie!!!!szkoda że tak daleko ode mnie będziecie bo chętnie na kawkę was zaprosiłabym!
anisiaj bardzo dobra decyzja ... bardzo rozsądnie zrobicie z m ;-)
bobo spokojnie, daj swojemu organizmowi czas ... ja nie lubię "sprzętów" i ćwiczenia na nich ale jak będziesz miała m przy sobie to fajnie :-) justi u nas -7 i brrrrrrrrr szaro, źle paskudnie, więc siedzimy w domku, no ale wczoraj był spacerek jak Kubuś ????
marta jednak jedziecie??? teściowa już ma ciepło ???