Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bietka jestem jestem ale lata na odkurzaczu i mopie tak strasznie sie denerwuje sama nie wiem czym przeciez nie jade tam po jakis wyrok wrrrr zla sama na siebie jestem, ja tez ogladam na wspolnej:-) fajny taki kalendarz robia babki, dziewczynki moze my strzelimy sobie taki co Wy na to ?? a co za cudo kupujecie ? my kupilismy samsung smart tv i moj m cieszy sie jak dziecko
Bietka ha ha ha nie ma ciepło ale m kazał jej w nocy palic w piecu i cepło będzie he he he ANisiaj ja też tak zrobiłam ze nikogo nie chcieliśmy widziec przez 2 tyg dopóki się z dzieckiem nie oswoimy ze sobą ale potem nie mogłam się ruszac i błagałam teściową zeby na tydzień przyjechała Kinga ha ha z moimi cyckami do pasa... hm... czemu nie ale nikt go nie kupi