reklama

Nasze sprawy...

Dziewuszki ja proponuję to(wsłuchajcie się w refren!!!) :
Boys - Lody [TELEDYSK 2011] - YouTube

A ja wyżyłam się na techniku informatycznym.Byłam złożyć reklamację,bo net wolny,umowa jest na 8 mb,a ledwo jest 2-3 mb.Sekretarka go zawołała,no i wychodzi taki młodzian,kuźwa lolo żigolo,ziewa bez zakrycia ust,jedna łapa w kieszeni,przeciągał się tak,że gacie mu było widać.Więc grzecznie pojechałam po nim,potem jeszcze sekretarce nagadałam,że aż ona czerwieniła się za niego i zamierzam jeszcze oficjalną skargę złożyć,a co!!!

reklama
jestem

też mam dziś zły dzień:(((

jeszcze byłam na przymiarce ubrania do komunii i myślałam ze mnie szlak trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dla dziewczynek nie powiem śliczne te sukienki ale dla chłopców masakra jestem tak wściekła że szok czarne spodnie czarna kamizelka i ku...rwa szara marynarka i do tego koszula z długim rękawem w środek maja ochyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze furo im niech ubiorą, pytam tej kobiety czyja to decyzja ???podobno rodziców i księdza, ona mówi że uszyje wszystko a kazali to i to ubranie kosztuje 200zł a np czarne spodnie i biała alba do tego 120 zł i to przynajmniej pięknie wygląda

reklama
Bobo z netem jest już lepiej.
Aguś ja miałam podobną sytuację dwa lata temu jak Szymek szedł do komunii.Ksiądz wymyślił,że dla dziewczynek alby długie,a dla chłopców nie alby jak było przez wszystkie lata,tylko czarne spodnie,biała koszula i komża z pelerynką.Ja się nie zgodziłam i powiedziałam,że nie pozwolę by przy komunii mój syn wyglądał jak ministrant.Potem na zdjęciach czy filmie nie wiadomo by było czy to jest I komunia święta czy jakaś uroczystość dla małych ministrantów.Doszły mnie słuchy,że mój syn nie zostanie dopuszczony do komunii jak będzie inaczej ubrany.Ale ja byłam twarda,zamówiłam dziecku na allegro biały garnitur i młody wyglądał cudnie!!!W kościele każdy szeptał(nie wiedząc,że ja jestem mamą),że ten rudy chłopczyk w białym garniturku wygląda super!!!A wiecie jaki był powód,że chłopcy nie mogli iść w albach,otóż ksiądz powiedział,że chłopcy zrobią rewię mody w albach,bo niby jedna będzie miała lamówkę złotą,inna srebrną czy inną.Kurczę a dziewczynki to gips!!!
Aguś trzymaj się i nie daj się zdominować księdzu i innym rodzicom!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry