reklama

Nasze sprawy...

6 mamo :-D dobra agentka z Ciebie ;-)
bobo ten w niebieskiej koszuli był bossski :-)
aga jakie kolory ?????? :szok: wydawało mi się że dzieci do św komunii idą na biało :szok: mój brat miał piękną albę ze złotym sznurkiem i wyglądał jak aniołek-a tu czarne spodnie:no::shocked2:?????

na g wieści od marty

Ostatnia edycja:
reklama
Zagladam popołudniowo zakupy mi skie udały pochodzilysmy z kuzynkami po sklepach posmialysmy sie strój na chrzciny mam teraz siedze i maluje sobie paznokcie na raty:-Dbo jestesmy same z dziewczynkami i do popołudnia Julitka była przegrzeczna a od popołudnia świruje mi tu pawiana:no::baffled: Andrzej dzis w pracy wiec siedzimy same Aga nie wiedziałam ze stroje dla chłopców do komuni sa czarne:szok:

Bietka no mówię ci, ohyda pusze go w spodniach kamizelce i koszuli bez tej marynarki, w zeszłym roku widziałam chłopców w ciemnych spodniach i białych albach i wyglądali bajecznie a to to nie wiadomo co to a w końcu to komunia i po stroju powinno być widać ze ten chłopiec idzie do komunii a nie przyjechał jako gość bo niczym się nie będzie odróżniał

Małgosiu to takie przykre,że są ludzie którzy nie zważają na świętość życia!!!
Mojego brata ciotecznego zamordowano jak był we wojsku w Świętoszowie.W listopadzie minie 13 lat a serce nadal boli!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry