reklama

Nasze sprawy...

reklama
W tej chwili tak. Dna mają.Różne spekulacje były. Największym podejrzanym był Michał-chłopak ale dna nie zgadza się. W 997 były dwie wersje.jedna mówiła że Michał wyszedł od niej i za chwilę ktos zadzwonił.Ona byłą pewna że to on. Niestety to nie był on.
Ola była bardzo ostrożna...Bardzo dobrze się uczyła. W wieku 17 lat uczyła się 5języków. Myślimy że musiała wiedzieć o czymś czego ktos nie chciał ujawnić. Mówią tez o niespełnionej miłości.
Na pogrzebie ktoś robił zdjecia.Nikt nie wie kto. Podejrzewam ze to był ktos z policji.

jestem Oliś po kąpaniu śpi strasznie płakał na szczepieniu waży 5800 ;-)
Aguś pisałam do Ciebie ale popieprzyły mi się dni myślałam że dziś z Kubusiem idziecie
Gosiu smutne :-(

w Warszawie jak opadł poziom Wisły znaleźli czaszkę dziewczyny zamordowanej kilka lat temu (a może nawet kilkanaście). jak badania potwierdzą, to będzie dowód na sprawcę, który już dawno jest podejrzany, ale nie było śladów ciała tej dziewczyny.

czasem takie sprawy rozwiązują się przez przypadek, po latach, a czasami niestety nigdy...

reklama
Aguś ona powiedziała ze Oli ładnie przybiera i wagowo jest w górnej granicy :tak: nie wiem dlaczego sms nie dotarł :no: aha a miesiac temu wazył 4700 a teraz 5800 takze oki jest

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry