reklama

Nasze sprawy...

reklama
Smerfetko, ja nie bede Ciebie nakrecac tylko napisze co kiedys wyczytalam na google. Przy krotkich fazach lutealnych testy owu potrafia wykryc ciaze:-P wiaze sie to z tym, ze luteina ktora wykrywaja testy owu ma zblizona budowe do gonadotropiny kosmowkowej. Ale blagam Cie, to takie info, o ktorym teraz sobie zapomnij i przypomnij sobie po pozytywnym tescie:-)))) ja moc o zaciskam kciuki &&&&&&
Wczoraj sie spotkalam ze swieza mamuska polrocznego chlopaka. Super ten dzieciaczek i caly czas mnie zaczepial i sie usmiechal. Kolezanka nie mogla go nakarmic, bo bardziej go interesowalam niz cycek mamy:-D a jak byl przewijany to co chwile podnosil glowe, zeby sie na mnie popatrzec. Bardzo komunikatywny chlopczyk. No i dowiedzialam sie, ze najlepsze ciuszki sa z firmy next i esprit. I bez problemu mozna zamawiac, next nawet nie dolicza za przesylke i czesto ciuszki wychodza taniej niz te z polskich sklepow:-)
Anisiaj, wozek fajny:-) myslisz, ze ta podstawa dobrze wytlumi wstrzasy? Masz ten wozek obcykany w sklepie?

Witajcie kochane dziewczynki!!!
Anisiaj G R A T U L A C J E!!!Bardzo się cieszę,kolejna księżniczka-Księżniczka Zofia cudnie to brzmi!!!Mam coś dla ciebie,a raczej dla Zosieńki i mam nadzieję,że nie będziesz zdegustowana kolorem!
Martuś to sobie Olinek godziny wybrał na pobudki,hehe wyśpisz się później!!!
Justi to mieliście nie lada przygodę,brrr ja nie cierpię jak są braki w dostawie prądu!!!
Kinguś ja mocno wierzę,że w niedalekim czasie będziesz dumną posiadaczką dwóch serc!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Dzonka j/w&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Bietka współczuję kataru i przeziębienia,kuruj się i szybko wracaj do zdrowia!!!Dziękuję za sms-ka!!!
Aguś moje dzieci nigdy nie jadły zgodnie z tym co podają na pudełkach mleczka i rozwjają się prawidłowo!
Małgosiu jak twoja głowa,nie boli już?Widziałam na fejsie twojego akrobatę,śliczny chłopczyk!!!

Lejdis teraz chciałam Wam podziękować za troskę i zainteresowanie moją osobą!!!
Byłam u pulmonologa i lekarka stwierdziła,że rzeczywiście nie ma zapalenia płuc ani opłucnej,nacieków i płynów też nie stwierdziła.Mam chore oskrzela i lekką niedodmę i stąd ten ból w lewym boku.A niedodma zrobiła się z tego,że mam bardzo gęstą wydzielinę i ona przytkała jakiś tam kanalik.Mam zmianę antybiotyku,dołożone leki wziewne i leki wykrztuśne.Lekarka rzeczowa,mierzyła też ciśnienie,pytała czy mam żylaki i takie tam.Pogadałyśmy o rodzinie i dzieciach i potem poszłam do domku.Wieczorem nie miałam siły by cokolwiek napisać.Teraz po wziewnym VENTOLIN-nie łapy przez 2 godziny po oddychaniu mi się trzęsą.Hehe,trudno widelec utrzymać,przez to połowę rozrzucam.

Aniś kochana przypomniało mi się,że ja brałam ten FENOTEROL i łapy mi się trzęsły niemiłosiernie i serducho wali,ale gin wypisał także dodatkowe leki,które nieco te objawy wytłumiają.Może cię to ominie!!!A wózeczek śliczny!!!

Ostatnia edycja:
Dżoanko, ja bardzo długo szukałam opinii, bo chcemy nadal dużo podróżować, a poza tym mieszkamy obok lasu, więc to musiał byc wózek na wertepy, ale też na chodniki. Dlatego ten, bo jest idealny na te warunki. W sklepie go jeszcze nie testowałam, ale gadałam z dwiema dziewczynami, które go mają i ponoć są super. Ja zamawiam ubranka nexta z takiego polskiego sklepu, co mają nowe i używane rzeczy w idealnym stanie i dzisiaj kupiłam sukienusię za 9 zł - nową :) jak przyjdzie, to Wam pokażę.

Ja teraz całym sercem trzymam za Was kciuki moje kochane staraczki, Zosia nie chce byc sama z rocznika 2013, więc do roboty :)

6mamo, kochana nie rób sobie kłopotu :) Dbaj o zdrówko, no i teraz oficjalnie możesz jeśc ciastka już tylko za Z ;)

anisiaj daj linka do tego sklepu :)
6 mamo ja mialam ventolin ale mi nic nie dal bo to jest na rozrzesznie oskrzeli a ja mialam ta sarkoidoze wezlow chlonnych i nic nie dalo. ale Tobie napewno pomoze :)
smerfetko tak jest jak pisze dzoanka ze testu owu pokazuja dwie krechy przy ciazy ( osobiscie sprawdzilam ) hihi. ale Kochana tak jak mowia dziweczynki lepiej sie nie nakrecac i czekac na termin @ choc to mega trudne zapewne. ja trzymam &&&& :)
dzoanko synek kolezanki wyczul ze jestes porzadny czlowiek hihi:)
julka jak dzis osrala m to tak za nim pozniej patrzyla jakby go przepraszala hihi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry