• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Smerfetko, ja nie bede Ciebie nakrecac tylko napisze co kiedys wyczytalam na google. Przy krotkich fazach lutealnych testy owu potrafia wykryc ciaze:-P wiaze sie to z tym, ze luteina ktora wykrywaja testy owu ma zblizona budowe do gonadotropiny kosmowkowej. Ale blagam Cie, to takie info, o ktorym teraz sobie zapomnij i przypomnij sobie po pozytywnym tescie:-)))) ja moc o zaciskam kciuki &&&&&&
Wczoraj sie spotkalam ze swieza mamuska polrocznego chlopaka. Super ten dzieciaczek i caly czas mnie zaczepial i sie usmiechal. Kolezanka nie mogla go nakarmic, bo bardziej go interesowalam niz cycek mamy:-D a jak byl przewijany to co chwile podnosil glowe, zeby sie na mnie popatrzec. Bardzo komunikatywny chlopczyk. No i dowiedzialam sie, ze najlepsze ciuszki sa z firmy next i esprit. I bez problemu mozna zamawiac, next nawet nie dolicza za przesylke i czesto ciuszki wychodza taniej niz te z polskich sklepow:-)
Anisiaj, wozek fajny:-) myslisz, ze ta podstawa dobrze wytlumi wstrzasy? Masz ten wozek obcykany w sklepie?

Witajcie kochane dziewczynki!!!
Anisiaj G R A T U L A C J E!!!Bardzo się cieszę,kolejna księżniczka-Księżniczka Zofia cudnie to brzmi!!!Mam coś dla ciebie,a raczej dla Zosieńki i mam nadzieję,że nie będziesz zdegustowana kolorem!
Martuś to sobie Olinek godziny wybrał na pobudki,hehe wyśpisz się później!!!
Justi to mieliście nie lada przygodę,brrr ja nie cierpię jak są braki w dostawie prądu!!!
Kinguś ja mocno wierzę,że w niedalekim czasie będziesz dumną posiadaczką dwóch serc!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Dzonka j/w&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Bietka współczuję kataru i przeziębienia,kuruj się i szybko wracaj do zdrowia!!!Dziękuję za sms-ka!!!
Aguś moje dzieci nigdy nie jadły zgodnie z tym co podają na pudełkach mleczka i rozwjają się prawidłowo!
Małgosiu jak twoja głowa,nie boli już?Widziałam na fejsie twojego akrobatę,śliczny chłopczyk!!!

Lejdis teraz chciałam Wam podziękować za troskę i zainteresowanie moją osobą!!!
Byłam u pulmonologa i lekarka stwierdziła,że rzeczywiście nie ma zapalenia płuc ani opłucnej,nacieków i płynów też nie stwierdziła.Mam chore oskrzela i lekką niedodmę i stąd ten ból w lewym boku.A niedodma zrobiła się z tego,że mam bardzo gęstą wydzielinę i ona przytkała jakiś tam kanalik.Mam zmianę antybiotyku,dołożone leki wziewne i leki wykrztuśne.Lekarka rzeczowa,mierzyła też ciśnienie,pytała czy mam żylaki i takie tam.Pogadałyśmy o rodzinie i dzieciach i potem poszłam do domku.Wieczorem nie miałam siły by cokolwiek napisać.Teraz po wziewnym VENTOLIN-nie łapy przez 2 godziny po oddychaniu mi się trzęsą.Hehe,trudno widelec utrzymać,przez to połowę rozrzucam.

Aniś kochana przypomniało mi się,że ja brałam ten FENOTEROL i łapy mi się trzęsły niemiłosiernie i serducho wali,ale gin wypisał także dodatkowe leki,które nieco te objawy wytłumiają.Może cię to ominie!!!A wózeczek śliczny!!!

Ostatnia edycja:
Dżoanko, ja bardzo długo szukałam opinii, bo chcemy nadal dużo podróżować, a poza tym mieszkamy obok lasu, więc to musiał byc wózek na wertepy, ale też na chodniki. Dlatego ten, bo jest idealny na te warunki. W sklepie go jeszcze nie testowałam, ale gadałam z dwiema dziewczynami, które go mają i ponoć są super. Ja zamawiam ubranka nexta z takiego polskiego sklepu, co mają nowe i używane rzeczy w idealnym stanie i dzisiaj kupiłam sukienusię za 9 zł - nową :) jak przyjdzie, to Wam pokażę.

Ja teraz całym sercem trzymam za Was kciuki moje kochane staraczki, Zosia nie chce byc sama z rocznika 2013, więc do roboty :)

6mamo, kochana nie rób sobie kłopotu :) Dbaj o zdrówko, no i teraz oficjalnie możesz jeśc ciastka już tylko za Z ;)

anisiaj daj linka do tego sklepu :)
6 mamo ja mialam ventolin ale mi nic nie dal bo to jest na rozrzesznie oskrzeli a ja mialam ta sarkoidoze wezlow chlonnych i nic nie dalo. ale Tobie napewno pomoze :)
smerfetko tak jest jak pisze dzoanka ze testu owu pokazuja dwie krechy przy ciazy ( osobiscie sprawdzilam ) hihi. ale Kochana tak jak mowia dziweczynki lepiej sie nie nakrecac i czekac na termin @ choc to mega trudne zapewne. ja trzymam &&&& :)
dzoanko synek kolezanki wyczul ze jestes porzadny czlowiek hihi:)
julka jak dzis osrala m to tak za nim pozniej patrzyla jakby go przepraszala hihi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry