reklama

Nasze sprawy...

anisiaj ciesz sie ciesz Kochana bo jest z czego :)))) m pewnie tez bardzo szczesliwy, co? teraz same baby bedzie mial hihi Ty Nucia i Zosia i on jeden:) z taka ekipa nie ma szans hihi:)

ide troche poprasowac:)

ale pogoda do du....y :((((

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki jak Kuba mi je 120 ml co 3 godz a na pudełku pisze że powinnam mu dawać 150 ml co 4 godz, to powinnam????

Albo np jak pisze od 4 miesiąca to już czy jak skończy????

kurczę Aga, ja nie pomogę, bo się nie znam...bietka by wiedziała, ale martwię się o nią, bo chorowała, a nie odpisuje na smsa

6mamo, tak się cieszę, że to jednak nie zapalenie płuc :)

bobo, Mini kocyk do przytulania
Mini kocyk do przytulania - wersja LUX

smerfetko, bardzo się cieszę, że była owulka, to daje nadzieję :*

u mnie są rodzice, ale krzątają się po domu, więc ja się byczę, bo mi kazali....protestowac nie będę...;)

Aga, od początku 4 mca, ja przynajmniej tak robiłam.
Anisiaj, seseseeseses czarownica2.jpgSynowa rośnie:)

Smerfetko, jak lekarz powiedział że będą dwie krechy, to będą, a pozniej to już same zmartwienia:)))) No ale ktoś musi zajść miejsce po Bobo i Anisiaj:-) Więc mam nadzieję że podwójnie Ciebie i Dzoankę w najbliższym czasie będziemy uspokajać:-)

bietka napisala mi sms ze przesyla pozdrowienia dla wszystkich, nie ma sily wlaczyc kompa meczy ja katar. buziaki przesyla
anisiaj ten kocyk jest malutki. ten co ja wczoraj znalazlam jest wiekszy chyba :) napisze maila zeby mi wymiary podali.
aga moja julka skonczyla miesiac i daje jej 120ml. wiec wydaje mi sie ze powinnas dawac wiecej. a Kubus chce wiecej? nie najada sie tymi 120?

Ostatnia edycja:
Hello, hello. Ja kiepsko sie dzisiaj czuje, glowa cos mnie cmi od rana. A wczoraj zasnelam na drugich reklamach na wladcy pierscienia. Nagralam sobie, wiec luz:-)
Anisiaj, wiedzialam, wiedzialam:-))))))) poziom estrogenow na BB musi byc odpowiedni:-)))) GRATULUJE!!!!!!!!!!!! No i najwazniejsze ze Zosienka dobrze sie rozwija:-))))
Aniolkowa, czyli owulka sie spoznila tak jak Ci mowilam? Ale przytulanko bylo na czas?:-)))) trzymam kciuki za II. Nie wiedzialam, ze sa jakies zastrzyki na zagniezdzenia:-O
Justi, super, ze rozmowa owocna:-)
Bobo, dzieki za wiesci od Bietki
Pytalam sie swojej kosmetyczki o woskowanie w ciazy i powiedziala mi, ze nie ma zadnych przeciwskazan (chyba ze lekarz powie inaczej). Maja kilka klientek, ktore przychodza w ciazy nawet bardzo zaawansowanej. Co prawda ledwo wdrapuja sie na lezanke i zabieg dluzej trwa, bo brzuszek przeszkadza, ale jej zdaniem jest to bezpieczniejsze niz na przyklad golenie zyletka. W ostatecznosci pewnie wszystko zalezy od indywidualnych spraw. Jednej kobitce zaszkodzi to co inna robi non stop:-)
Milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry