reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziewczynki pisalam do Kingi, miala owulke, teraz czeka ns @ lub jego brak. Jak w tym cyklu sie nie uda (tfu.tfu), to gin bedzie robil jej monitoring.

Bobo, chodzilo mi o to,ze lepszy jest taki kocyk jsk wklejala bietka-kwadratowy. Fajne sa na stronie mamagama.pl nie wkleje linku, bo pisze z tel.

Ja cala noc zle spalam ze stresu, dam znac ok 10. Milegp dnia wszystkim

Hej Dziewczynki!! nam wczoraj bardzo szybko minęło popołudnie, bo przyszła moja kuzynka(daleka ale mówimy o sobie siostry:) ) z synkiem i chłopaki tak się rozbawili że jej mały nie chciał do domu wracać. Jak tylko poszli, zrobiłam Kubie kąpiel, i brakło prądu:szok: I już do późnego wieczoru nie było. Kuba usnął mega szybko.
Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Smerfetko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
6-kowa cieszę się że to nie zapalenie płuc, teraz szybko wracajcie do zdrowia!!
Jak tylko was doczytam, dopiszę:)
Miłego dzionka!

dzien doberek :)
wstalam i wcinam sniadanko :) dzis m dostarczyl przyjemnosci bycis osranym przez JUlke :-D tak samo jak ja bylam hihi :)
anisiaj &&&&&&&& i czekam na wiesci :))))))))
smerfetko &&&&&&&&& zeby wredna @ nie przyszla :)
milego dnia wszystkim

witam z kawka :)

dziewczynki wczoraj zniknelam nagle bo przyjechala kolezanka i siedziala dopoki nie pojechalam do lekarza. u gina tak jak pisala Wam Anisiaj , monitoring od nast cyklu i w dzien owulki dostane zastrzyk na lepsze zagniezdzenie plemniczka i zobaczymy po 2 monitoringach jak nie bedzie @ to dopiero badac bedzie hormony i ewentualnie cos korygowac, powiedzial ze najpozniej w naju fasolka musi byc nie widzi tego inaczej ale on jest dobrej mysli i ma nadzieje ze w pierwszym monitorowanym cyklu sie uda :) zobaczymy...Dziekuje kochane za Wasze kciuki :*

anisiaj dzis mocno zaciskam &&&&& za Ciebie i dziekuje za sms :*

6mamo dobrze ze rtg wyszlo dobre ale czekamy na info jak po wizycie &&&

marta prezenty fajne :)

bobo fajna ta przytulanka :)

mnie dzis moze byc mniej bo mamy wieczorem gosci i musze cos przygotowac ale bede do Was zagladac.

MILEGO DNIA :)

m poszedl do pracy Julcia spi a ja sobie pije kawusie :))))
wstawac spiochy !!!!!!!!

dobrze wiedziec , tak na przyszlosc :)

Gdy twoje kwiaty tracą liście i nie wyglądają tak okazale jak kiedyś,możesz zasilić je schłodzonym wywarem z warzyw. Dzięki temu rośliny będą pięknie rosły.W nieosolonej wodzie ugotuj marchew,seler i ziemniaki, wywar przecedzić.Tym nawozem podlewaj kwiaty dwa razy w tygodniu przez miesiąc.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry