szóstkowa mama
Fanka BB :)
Justi GRATULACJE!!!
Bobo fajne te przytulanki,ja bym wybrała krówkę lub zebrę.Ale Anisiaj ma też dobry pomysł z tymi kocykami!!!
Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę!!!
Ja odebrałam wyniki z prześwietlenia i z tego wynika,że nie mam zapalenia płuc.Teraz na 18 mam prywatną wizytę u pulmonologa.
Dziś na obiadek serwuję zupkę owocową z makaronem,a jutro makaron a'la Bietka z pomidorami i tuńczykiem.
Bobo fajne te przytulanki,ja bym wybrała krówkę lub zebrę.Ale Anisiaj ma też dobry pomysł z tymi kocykami!!!
Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę!!!
Ja odebrałam wyniki z prześwietlenia i z tego wynika,że nie mam zapalenia płuc.Teraz na 18 mam prywatną wizytę u pulmonologa.
Dziś na obiadek serwuję zupkę owocową z makaronem,a jutro makaron a'la Bietka z pomidorami i tuńczykiem.

My obchodzimy od zawsze walentynki nie jakos nadzwyczajnie ale co roku w walentynki kupujemy sobie jakis prezent
już mu mówilam ze kwiatków mam przesyt moze w tym roku czyms mnie zaskoczy
Julita nigdy nie miała ulubionego konkretnego boku na którym lezy majac niewiele ponad miesiac przewracała sie sama na brzuch i na boki i spi w różnych pozycjach
a Oliś lubił spac na prawym boczku cały czas teraz go przekładam na lewy i widzę że już mu nie robi różnicy na którym ;-)