reklama

Nasze sprawy...

Dzonka tak dziś dał pospac ale u nas w nocy tak wiało a na 6 tym piętrze tak huczało że spał niespokojnie i ja też sie budziłam. Co do wosku to moja znajoma kosmetyczka wykonuje takie zabiegi ale nie slyszałam żeby to miło takie skutki :szok:

reklama
Dzoana, tylko wiesz co...wszystko mozesz sobie zaplanowac, a potem to sie niezle weryfikuje. Ja chcialam dlugo pracowac, chodzic na basen i unikac nospy, ostatecznie jem nospe kg, a spacer do kuchni to wysilek roku. Oczywiscie zycze Ci lekkiej ciazy. Ja teraz marze o fryzjerze...

Marta, no właśnie. Dla mnie to byłoby mniej stresujące niż "bawienie" się żyletką:szok: A nie wyobrażam sobie chodzenie 9 miesięcy w chaszczach gąszczach:no: Już widzę minę M po kilku miesiącach nie golenia:szok:
Anisiaj, oczywiście, że tak. Ja planuję ćwiczyć i chodzić na basen, ale jak lekarz każe mi leżeć to będę leżeć. Wszystko dla dobra dziecka. Moja koleżanka, która zaciążyła opowiada mi, że na przemian zabija zombii na xboxie i śpi:-D Nieważne wszystko, byleby fasolka była:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisiaj cos koło 11:)

Dzoanka moja znajoma kosmetyczka która pracuje w hotelu ze spa mówiła że nie robi się w ciąży depilacji woskiem bo właśnie powoduje takie rzeczy jak pisałaś, mówiła że w ciąży ciało jest bardziej wrażliwe

Marta fajne prezenty:))

Anisiaj, o 11:40
Bobo, fajny ten przytulak:tak:
Marta, no współczuję. Ja nigdy się na dole nie żyletkowałam, albo krem do depilacji (na moje włosy średnio działał) albo depilator. No i teraz wosk
Aga, no zobaczymy. Jeśli lekarz zabroni to sprawa będzie oczywista.

reklama
Bobo, fajna, ale ja czytalam,ze dla malych dzieci fajniejsze sa takie kwadraty kocyki, bo moga sie zakrywac, potem zakrywa przedmioty. Na mamagama.pl maja kocyki i inne bajery z metkami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry