reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hehehe ;) no jak to 6mama, Ty 1mama to i bagaz mniejszy ;)

Rodzice wioza mi tyle jedzenia,ze chyba w weekend dobije z 5kg ;) dziecko fika, dzis zaczynamy pertraktacje, zeby jutro pokazlo, co ma w srodku :)

Bobo, jesteś niemożliwa
Ciacho w piekarniku, strasznie dużo jabłek mi wyszło, mam nadzieję, że nie wyjdzie mi jedna wielka mamałyga. Ale M pewnie zje, tak rzadko piekę, że jest wyposzczony i zje wszystko co mu sie da:-D
Anisiaj, ja nie wyobrażam sobie robienia sianokosów w tamtych rejonach na czuja:szok: Bałabym się, że coś tam za bardzo przytnę:baffled: W ciąży też będę chodzić na rwanie, dopóki będę mogła, bo w 3 trymestrze już chyba nie można:-( A wtedy to nie wiem, bo M już teraz powiedział, że działać tam maszynką nie będzie:wściekła/y:
Mam już umówioną wizytę do mojego doktorka, 15 lutego na 15:00:-D:-D:-D

hejka jestem ;-) spaliśmy do 9 potem zadzwoniła moja siostra ze chce kupic coś małemu na chrzciny i łaziliśmy po galeri mały dostał mate edukacyjną a od chrzestnego krzesełko do karmienia ;-) nie dawno weszłam do domu zdążyłam się tylko przebrac i jestem glodna jak wilk :szok:

reklama
Hej Martuś, Oliś dzisiaj dał pospać Mamusi?
Anisiaj, teraz czytam o depilacji woskiem. Generalnie odradza się na forach, bo bardziej bolesne, mogą wywołać skurcze, mogą pojawić się krwiaki, a znów inne piszą, że woskowały się przez całą ciążę i nic się nie działo. Dzisiaj się spytam mojej kosmetyczki jaka jest prawda, a jak już będę w ciąży to dołożę to pytanie do mojej długiej-listy-pytań;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry