reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam się:-)
Ja nie śpię od 10, bo chciałam się wyrobić z ciastem na spotkanie z koleżanką. Ale chyba się nie wyrobię, bo kruche musi leżeć co najmniej godzinę w lodówce, a idę się z nią spotkać o 12:30. Nic to, M pewnie będzie zadowolony:-D
Szóstkowa Mamo, szczęście w nieszczęściu, takie pieniądze piechotą nie chodzą. Zawsze to jakieś odciążenie budżetu:tak:
Smerfetko, będę za Ciebie kciuki trzymać, żeby podczas badania wyszło wszystko tip top:tak:
Justi, wczoraj w ogóle nie pracowałam tylko zaciskałam kciuki za Twoje dzisiejsze spotkanie. Tylko daj znać kiedy mogę już puścić, żebym coś w domu ogarnęła:-D
Bobo, brawa dla Julci:tak:
Dzisiaj mam trochę planów, najpierw to spotkanie z koleżanką, a na 17:40 mam wyrywanie chwastów;-) Więc najpewniej wpadnę w godzinach wieczornych.
Dzisiaj na TVN "Powrót Króla":-D
Miłego dzionka

U mnie tez masa slodyczy, bo ja nie mam jakos ciagoty. Wiec tez zapraszam, ale na wlasnym psie, bo moj dla odmiany chrapie w najlepsze ;)

Rodzice juz w drodze,za jakies dwie godziny beda. Wioza tort dla m, wisniowo-czekoladowy, taki jak za mna chodzil ;)

Dzoana, ja tez dzis mam sianokosy, ale reczne, zasapie sie ;) milego dnia i ploteczek!

Bietka, tak Ci wspolczuje...dobrze,ze weekend, to m Ci pomoze w opiece nad Malym :)

6mamo, kciuki za dobry wynik!

Ostatnia edycja:
6 mamo zapraszam :) m wlasnie przyniosl ciasto z truskawkami :)
smerfetko to ja wezme 6 mame i przylecimy
images
images

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry