reklama

Nasze sprawy...

Martuś trzymaj się kochana!!!
Scoti ja gdzieś kiedyś usłyszałam,że faceci to błąd natury,hehe coś w tym jest!
Wiola witaj i zaglądaj do nas częściej!!!
Anisiaj szkoda,że u mnie nie ma takiego stoku,chętnie bym swojego m wysłała by mniej marudził.
Madlen tylko pozazdrościć,ale tak pozytywnie!Chciałabym by moj m też robił takie niespodzianki!!!

A ja dziś mam rosół na obiad,a na kolację naleśniki z dżemem.
No i przylazła @ 6 dni wcześniej,ale ja się nie dziwię,bo to przez to moje intensywne chorowanie.

Aha zapomniałam dopisać,że też widziałam te zdjęcie na fejsie,co je Małgosia zamieściła.Było mi przykro i serducho mi zakuło ,że tak się dzieje,że tysiące innych matek się stara i nie mają a byle bladzia tylko dupsko wystawi a potem się wyskrobie i nie widzi w tym problemu!!!Przypomniał się też mój braciszek,bo pewnie też wylądował na śmietniku,z tą różnicą że nie został abortowany tylko przedwcześnie urodzony:-(

Ostatnia edycja:
reklama
bobo, oglądałam Nędzników, ale nie z tego linku tylko m przyniósł z pracy. Byłam zachwycona :)

marta, to gdzie on może iśc? daleko masz do mamy? zrobiłaś mu obiad czy dzisiaj za karę głoduje?

6mamo, współczuję @, ale to pewnie przez te choróbska. Wiesz, że z m możesz się inaczej wyżyc niż na stoku ;)

Marta aż tak sie pokłócilaś z m że moze nie wrócić moze powinnas poprosić mame żeby do ciebie przyjechała pomóc ci przy małym?troszke byłoby ci lzej:sorry2: 6mamo współczuje @ ja póki co mam od niej jeszcze spokój:dry: Anisiaj fajnie ze m zadowolony;-) Wrzucilam zdjęcia Julitki na g

smerfetko pisalam ze jade do mamy. jade sama z mala. kuzynka bedzie jutro w poznaniu i mnie autem zabierze a m przyjedzie po mnie i w poniedzialek wrocimy do poznania. m mojego juz pakuje w karton i wysylam poczata do Ciebie :)

reklama
jestem, ale zaraz czeka mnie romans z deską do prasowania:-(

bobo daj znać jak obejrzysz - jestem zainteresowana, ale boję się ...
anisiaj fajnie że prezent się podobał :)
wiolka, scoti no nareszcie !!!!:-)
marta :-(:*
6 mamo jadę na rosołek :)
smerfetka kopas w dupeczkę -idź do sklepu i zrób przy okazji dla mnie też zakupy :-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry