bietka, nigdy!
ale dwa lata temu brat m miał 30 urodziny i już miesiąc przed rodzice dzwonili do m,żeby pomógł im kupić prezent dla tego brata - jakąś wypasioną wieratarkę. w tym roku jego brat miał 32 urodziny i matka upiekła tort i przyjechali do niego. m zadzwonił do niej w niedzielę, to powiedziała,że przez brata podała mu prezent i ciasto, m się ucieszył, że to tort, ale matka go sprostowała, że to zwykłe ciasto i że zrobła i dla nas i dla nich (brata m), a że ona piecze co weekend to nie było to nic wyjątkowego. przekazała przez brata to ciasto, m musiał sam po nie jechać i kartkę z życzeniami, w środku włożyła kasę, tyle samo co daje każdemu z nas na urodziny, imieniny, itd, a kasy to ona ma jak lodu. i pomyśleć, że ja chciałam dla nich wszystkich robic obiad rodziny...
słuchajcie, przyszły mi rzeczy z tego sklepu naknak.pl co mają używane i nowe ciuszki. wzięłam tego trochę, jutro porobię fotki i jestem zachwycona, super jakość, cżęść z metkami nowa, po 9-19zł. wszystko uprane, uprasowane, każda rzecz osobno zapakowana i do tego ich firmowa metka, jestem pod wrażeniem!