wiolka23
Fanka BB :)
Witam robiłam dzis chrust a ze Nastula zemna robila to później drugie tyle czasu spedziłam na sprzataniu kuchni
Z chrzcinami dam rade bo wyjscia nie mam narobie sie ale bede mogla później byc dumna z siebie ze zrobilam sama chrzciny(nie końca sama bo z pomoca przyjaciółki)spanie mnie łamie okropne,Julita tez mi dzis posypia co chwilke Bietka widocznie obie pisałysmy
Anisiaj u nas jest tak samo przykra sytuacja i zal m ale co poradzi ze takich rodziców ma
spacerujace łózysko

Aga ten szpital na strzeleckiej jest podobno najlepszy w krk dla dzieci
6mamo-zdrówka dla Franusia niech was opuszcza te okropne choróbska w końcu
Julita na chrzciny dostanie kocyk z data narodzin,waga dł i godzina,swiece podpisana iminonamii data chrztu,obrazek w ramce z data chrztu i jeszcze chrzestna cos wymysliła z iminonami i data ur bo dzis dzwonila mnie spytac którego sie dokladnie urodzila
Z chrzcinami dam rade bo wyjscia nie mam narobie sie ale bede mogla później byc dumna z siebie ze zrobilam sama chrzciny(nie końca sama bo z pomoca przyjaciółki)spanie mnie łamie okropne,Julita tez mi dzis posypia co chwilke Bietka widocznie obie pisałysmy
Anisiaj u nas jest tak samo przykra sytuacja i zal m ale co poradzi ze takich rodziców ma
spacerujace łózysko

Aga ten szpital na strzeleckiej jest podobno najlepszy w krk dla dzieci
6mamo-zdrówka dla Franusia niech was opuszcza te okropne choróbska w końcu
Julita na chrzciny dostanie kocyk z data narodzin,waga dł i godzina,swiece podpisana iminonamii data chrztu,obrazek w ramce z data chrztu i jeszcze chrzestna cos wymysliła z iminonami i data ur bo dzis dzwonila mnie spytac którego sie dokladnie urodzila
biedny maluszek zdrówka dla niego i trzymam z całych sł &&&&&&&&&&&&&&&&& zeby szpital Was ominął
.Co do chorób i zapalenia płuc,to nasza doktorka mówi,że przynajmniej u nas jest dość zjadliwy bakcyl,który szybko atakuje i długo trzyma.