reklama

Nasze sprawy...

Witam robiłam dzis chrust a ze Nastula zemna robila to później drugie tyle czasu spedziłam na sprzataniu kuchni:-pZ chrzcinami dam rade bo wyjscia nie mam narobie sie ale bede mogla później byc dumna z siebie ze zrobilam sama chrzciny(nie końca sama bo z pomoca przyjaciółki)spanie mnie łamie okropne,Julita tez mi dzis posypia co chwilke Bietka widocznie obie pisałysmy:-D Anisiaj u nas jest tak samo przykra sytuacja i zal m ale co poradzi ze takich rodziców ma:confused:spacerujace łózysko:-D:szok::-D Aga ten szpital na strzeleckiej jest podobno najlepszy w krk dla dzieci:tak: 6mamo-zdrówka dla Franusia niech was opuszcza te okropne choróbska w końcu:happy: Julita na chrzciny dostanie kocyk z data narodzin,waga dł i godzina,swiece podpisana iminonamii data chrztu,obrazek w ramce z data chrztu i jeszcze chrzestna cos wymysliła z iminonami i data ur bo dzis dzwonila mnie spytac którego sie dokladnie urodzila:-D

reklama
Justi he he. Zapraszam. Wczoraj kupiłam nowe rzeczy więc mam nadzieje że w tym tyg. przyjdą.Będę robić.

Anisiaj​ bo są w komplecie. Ja na poduszce nie kładłam więc poszewki nie używałam.Miałam na później. Kołdrą przykrywałam bo urodził się w listopadzie.

Anisiaj ja kupowałam komplet poszewek na podusie i na koludre do tego ochraniacz na całe łóżeczko i moskitiera wszystko używam podusie na początku nie używałam ale jak miesiąc skończyła to normalnie śpi na podusi,dla Nastki tez uzywałam kolderki ("majowa" jest Nastka)ale tylko w chłodniejsze noce w ciagu dnia spała na kolderce,komplet poscieli napewno przyda sie na jesień -zime a w lecie kocyk kup i bedzie fajny mi starczał cienki kocyk;-) Justi najwazniejsze jak dziecko zdrowe ulga bo takto trzebabyło gonic znowu na usg pozatym u nas za usg bioderek trzeba płacic 5 minut w gabinecie i 50zł ale co zrobic:confused:

jestem:-(

niestety nie mam dobrych wieści Kubuś ma zapalenie płuc, które bardzo szybko postępuje, bo wczoraj zaczął kaszleć a dziś ma już zapalenie płuc, dostaliśmy skierowanie do szpitala w razie jak by się coś działo np goraczka a na razie dostał antybiotyk i syropy i w piątek do kontroli:(((

Bietka przepraszam cię ale z tego wszystkiego zapomniałam zapytać doktorkę

Wiola my tam mamy jechać do psychiatry, ale z racji tego że Kuba jest chory muszę odwołać wizytę

Anisiaj no teściowa to taki gatunek

Aguś kochana niech Kubuś zdrowieje :( przykro mi :-( myślałyśmy wszyscy że to nie groźne przeziębienie -:-(
ucałuj go od cioci :* odganiam od WAS wszelkie choróbska

kochane mamy spontaniczną wizytę gości - wpadli znajomi
usypianie, karmienie, kąpanie... i sobie siedzimy - zmykam do nich :*

buziaczki :*

reklama
Aguś zdrówka dla Kubusia!!!Co za paskudztwo się przypałętało do maluszka,idźcie precz wredne zarazki,a kysz!!!
Anisiaj zazwyczaj teściowe(czyt.matki emów) to niereformowalne france!!!Niestety moja teściowa nie jest inna,z tą różnicą,że gloryfikuje brata i siostrę m ,którzy dobrze stoją finansowo.Dobrze,że nam Miłości nie brakuje!!!Współczuję twojemu mężowi,bo to jest na prawdę przykre.Ale macie siebie,a wkrótce narodzi się Wasza Cud-Dziecinka Zosia i tego się trzeba trzymać.
Małgosiu ja też tęsknię za tobą,tylko,że przez te choroby i wypadek Franciszka nie mam siły przenieść tego na piśmie:tak::zawstydzona/y:.Co do chorób i zapalenia płuc,to nasza doktorka mówi,że przynajmniej u nas jest dość zjadliwy bakcyl,który szybko atakuje i długo trzyma.

A ja byłam na kontroli z Frankiem u chirurga i ten stwierdził,że jest dobrze,wysłał nas jeszcze na konsultacje okulistyczną i tu też jest dobrze.

No a jak tam kotenieńki czy ktoś jeszcze oprócz Wioli robił chrusty i inne bomby kaloryczne na jutrzejszy dzień???Bo ja chyba jutro się za to zabiorę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry