reklama

Nasze sprawy...

Bietka, nie jestem :) moj m mowi,ze terapia par jest najciekawsza, ale wymaga wiele wysilku,zeby czasem nie zaczac sie smiac ;)

Nietykalni super! Sensacji nie lubie, ale dzieki za checi. Schowalam juz lapka i chyba pojde spac.

reklama
anisiaj u rodzicow nie bede niestety :( ale mama odwiedzi nas w marcu. Lece do Gdanska i tam bede przez caly czas, szkoda ze wawa jest tak daleko bo wpadlabym na kawke ;)

aga trzymamy mocno :*

Smerfetko na długo jedziesz?
Nie oglądałam zadnego z tych wymienionych filmów. Może dzisiaj zapodamy sobie właśnie "dwoje do poprawki". Ja za to uwielbiam maglować "nigdy w życiu" i 2-gą część.
Aga &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj, u mnie leci Timon i Pumba:)
Gosia, u nas po chorobie Kubusia conajmniej tydzień dochodzimy do siebie, bo podczas choroby wykorzystuje na maxa:)

Kurcze, te psy szczekaja, a moja razem z nimi...to sobie poogladalam ;)

My to kinomaniacy, tylko sensacje rzadko ogladam, wojenne tez. Teraz na swiezo polecam Anne Karenine, Nedznikow i Argo. Aaaa bietka, a Ty znasz film Marley i ja?

Justi, no coz, tez przyrodniczy ;)

No wlasnie ja tez. I m mnie ostatnio wkreca,ze Nucia spi w innym pokoju, bo odchodzi jak Marley kiedy umieral. Bardzo wyszukane poczucie humoru ;)

genialne są te psy na dwójce

Kurcze, jak urodze i odpoczne kilka dni, to wezme Nucie na 2h na spacer. Banalna rzecz, spacer z psem, a tak mi sie marzy

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry