reklama

Nasze sprawy...

jestem:)

usnęło mi się z Kubusiem:)

teraz je, a za chwile muszę się zbierać, bo m przyjedzie z pracy i jedziemy do lekarza

Justi to wyszalej się kobieto:))

Bietka ja bym poszła ale nie dłużej niż pół godziny:)

Anisiaj no przykre to:(

Gosia co się stało??? Jak chcesz to napisz na g. Jeśli chodzi o brzusze to moje dzieci jak się skarżyły to niestety zawsze to coś oznaczało:(

Bobo
jak samopoczucie???

Marta udanej imprezy kochana:)

Aniołkowa
na ile przylatujesz do Polski???

6 mamo tak dziś idziemy do kontroli i okaże się czy jest poprawa czy niestety szpital

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiu, Kuba skarżył się kiedyś że go brzuszek boli, ale to było z przejedzenia u babci. Kiedy mu masowałam brzuszek usnął:)
Ostatnio 2 dni temu mówił że go boli na wysokości piersi. Ale wiecie co się okazało, że robili sobie boksik-boksik z kuzynką...:tak:
Aga, oby wyniki były lepsze, bo nie ma to jak zdrowieć w domu!

Aga ale co się okazywało? Boli go bardziej na dole.Tak na wysokości jelit. Trwa to tylko chwilkę.W sumie może 4-5 razy się skarżył od kiedy był w stanie mówić.
Ostatnio mało je tylko słodycze by jadł.Wczoraj pączki.Moze to to.

Rozłożyło go totalnie.Ledwie na oczy patrzy. Wlałam kilka kropli olbasu do nawilżacza.Oby tylko mnie głowa nie rozbolała od zapachu....

Smerfie, zatrzymasz się u rodziców? Może mimo wszystko ten wyjazd dobrze Ci zrobi? gdzie lądujesz?

Gosiu, no mam na myśli te próby, co 6mama pisze - zginanie nogi itd

6mamo, dziękuję za pocieszenie kochana, wiesz jakbym nie miała tej wady macicy to bym tak nie schizowała, a ja zwyczajnie się boję, że Zosia ma za mało miejsca.

Dobrze, że jesteście...

Anisiaj rozumiem kochana,ale nie stresuj się i pomyśl,że dzieci z ciąż bliźniaczych,trojaczych i więcej rodzą się i jest dobrze.Na pewno jesteś pod dobrą opieką,Zosieńka może ma nieco mniej miejsca,ale bardzo kochaną,wspaniałą mamusię i super tatulka.Będzie dobrze!!!

Gosiu, tak ja dziewczyny piszą, podegnijcie nogę, gdy wtedy będzie go bolało, to może to być wyrostek. A tak to mogę to być po prostu gazy. Kacperek chory?
Kacperek taki niejadek?
Anisiaj, pamiętaj że macica potrafi się baaaardzo rozciągnąć. Potrafi zrobić miejsca bliźniakom, trojaczkom, to i twoja z wadą dopasuje się do Zosi. A stres wierzę że nie odpuszcza. Każda panikuje, a u Ciebie dodatkowo sytuacja wyjątkowa.

kurczę, czasem obierzecie w kilka słów tyle treści, że aż się lepiej robi! Macie rację, Zosia ma tyle miesjca, co jeden bliźniak, damy radę, wierzę w to i muszę sobie to przypominać.

Dziękuję dziewczynki, jesteście cudowne!!!!

reklama
gosia zdrowia dla kacperka
anisiaj ja kiedyś Ci pisałam... średnio raz na 2-3 tyg miałam w ciąży złe myśli, bałam się itp itd... z tego powodu np nie mam sesji brzuszkowej... odetchnęłam kiedy położyli mi go na brzuchu :) z nami nie unikniesz lęków ale będzie Ci łatwiej - no i z kopniakami Zosi też jest łatwiej
aga zostałam w domu bo mój tata przyjechał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry