Witam się i ja!
Małgosiu moje dzieci rzadko skarżą się na ból brzuszka,a ja od razu wariuję,że to wyrostek i ich macam po tej prawej stronie,każę mocno nogę na leżąco zgiąć itp.Zwykle jak boli brzuch to u moich jest z przejedzenia lub za szybkiego jedzenia.Może warto by było zrobić Kacperkowi USG brzuszka,skoro co jakiś czas komunikuje ci od czasu do czasu,że jego brzuszek boli.Nie sądzę,by twój synek symulował.
Anisiaj ja za każdym razem będąc w ciąży łapały mnie schizy,że to dopiero połowa ciąży,że to dopiero 30 tydzień itd,bałam się co będzie.Ale kochana będzie dobrze,nie stresuj siebie i Zosieńki!!!
No i ja też zauważyłam,że po odejściu Anaber się trochę zmieniło,ale my nadal jesteśmy razem!!!
Martuś będzie dobrze,nie stresuj się,to co teściowa powie wpuść jednym uchem i wypuść drugim.I myśl pozytywnie,to święto twojego synka i nie daj sobie zepsuć humoru,TRZYMAJ SIĘ!!!
Małgosiu jestem z tobą,tulam mocno!!!To wielkie zmartwienie,kiedy dziecko choruje.Mam nadzieję,że to nic poważnego i szybko minie!!!!Dużo zdrówka i spokojności!!!
Aguś jak Kubulek,dzisiaj wizyta?&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bobo a jak u ciebie,lepiej już???
Miłego dzionka dziewczynki.