reklama

Nasze sprawy...

jestem:)

ogarnęłam mieszkanie, zwłaszcza kuchnie po tych szaleństwach tłustych:))

dzieciaki jeszcze nie śpią ale leżą w łózkach:)

6 mamo mam koleżankę która ma trzy nerki i w niczym jej to jej nie przeszkadza:)

Martuś
no masz synusia przytulaska, jedno co ci powiem kochana to że będzie ciężko jak wrócisz do pracy, i tobie i jemu a przede wszystkim tym którzy będą się nim zajmować podczas twojej nieobecności

reklama
witajcie :)

ja nie mogłam spać w nocy :eek::-( więc serwuje mocną kawę :)

aga o której do kontroli ?
6 mamo - ojej no to Franulo ładny "terrorysta", mam nadzieje że reszta wyników michała będzie OK, a z 3 nerkami - wow -da się żyć :) masz wyjątkowego synka :)
smerefetka u Was w Belgii jest tłusty czwartek ????
dzoanka, gosiulek -evel gdzie jesteście ?????????????
anisiaj jak tam ??? jak samopoczucie? pomagają te leki? piszesz coś (doktorat) ?? :-)
marta jak noc ???
hallo a gdzie reszta pobudka :) wstajemy :-)

Witam i ja:) u nas już nie pada śnieg, na całe szczęscie, bo nie lubie prowadzić auta jak drogi są prawie nieprzejezdne. Na szczęscie m oddał mojego golfika do mechanika bo zaczął odmawiać posłuszeństwa, a tym to mogę jechać wszędzie:)
Aga, witaj!!!
6-kowa, Dzoana ma 2-gą zmianę w pracy a Evel pewnie odpoczywa jeszcze na Mazurach.
Miłego dnia dla każdej!!!

helloooo,

6mamo, 3 nerki super rzecz! mówię serio, ja mam jedną i ciągle tyle strachu, a tu 3! mnóstwo ludzi ma coś z nerkami, a nikt nie wie, dopóki się nie zbada. Będzie dobrze, zobaczysz!

bietka, leki pomagają, nawet bardzo, choć wczoraj naszły mnie jakieś lęki, że jeszcze tyle czasu...doktorat odszedł w zapomnienie, trudno pisać na leżąco, kiedy głowa boli, a myśli krażą wokół jednego...kiedyś do tego wrócę, teraz nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia

dzisiaj cały dzień sama, bo m w pracy, a potem w szkole. a ja tak marzę o spacerze, o niczym więcej...

Justi Ty dziś na narty??? To się wyszalejesz:))

Bietka do lekarza jedziemy po południu jak m wróci z pracy, a jak Igorek???

Anisiaj dobrze że leki działają:) Na spacer cię nie zabierzemy ale będziemy Ci dotrzymywać towarzystwa:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry