reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marcia, ja już nie wiem co ci poradzić. Takie maminsynki nam się trafiły. U nas był czas że Kubek potrafił bawić się troszkę sam. Teraz już muszę być non stop obok niego. A najlepiej jakbym przesiedziała z nim calutki dzień, to byłoby super. Praca przy nim mija się z celem, bo coś zacznę robić a tu za chwilkę alarm.
Dzisiaj byłam z nim u koleżanki, która też ma synka w Kuby wieku. Jak wróciliśmy do domu, to spotkaliśmy się z moim tatą. I kuba z nim chwilkę został bo nie chciał iść do góry (dziadek jest guru:-)). W końcu przyszli...Kuba z kluczami metalowymi. Kuba mówi do dziadka: to teraz przynieś mi ten traktor (traktor leżał w garażu, brudny i ciężki jak ch*ra). Dziadek na mnie błagalnym wzrokiem...ja mówię: obiecałeś mu (bo klucze=zabawa w naprawianie traktora) to teraz sam wybrnij z tematu:) Po około 10min słyszymy jak dziadek targa czyściutki traktor na 2-gie piętro do nas:)

marta no ciepło mamy najlepsze ... jedyne co mogę Ci napisać to że on z tego wyrośnie, zresztą justi chyba lepiej Ci to wytłumaczyła...
odpocznij teraz póki śpi :* przytulam

kochane idę się położyć...

słodkich snów :*

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem dziewczynki.
Pączków nie jadłam bo nie kupiłam,a oponek też nie jadłam bo nie mogę ,bo smażone w głębokim tłuszczu(tak jak pączki),ale za to zeżarłam mnóstwo babeczek z nadzieniem różanym.
Kinga i jak wyszły ci te chrusty,dobre są-smakują ci???
Martuś bez urazy kochana,ale mój wniosek,że Oli jest takim malusim maminsynkiem,poza tym twój zapach,twoje ciepło najbardziej jemu odpowiada.Na pocieszenie powiem tyle,że ja mam to samo z Frankiem.Jak ja siedzę lub leż na wersalce to nikt inny ,nawet m tam usiąść nie może,bo jak Franek to zobaczy to jest wrzask.Jest do tego stopnia wredotką,że jak m położy się na mojej poduszce lub na jego,to młody podchodzi wącha poduszkę i mówi: fuj smejdzi,zejdz kako(tato),no i m szybko wtedy schodzi.No i Franek ze mną śpi,z nikim innym nie chce,o nocnych igraszkach mogę myśleć wyłącznie w godzinach bardzo późno nocnych!:-(
Wiola to masz zajęcie,mnie by się nie chciało!
A wiecie,że Suonko chyba olała moją wiadomość na pw,nie odpowiada,choć na fb jest dość często.

A gdzie się podziała reszta dziewczynek:Małgosia,Dzonka,Evel....???

Dziewczynki a jak Wam mija ten tłusty dzionek?

Co do Michała to wyniki z moczu ma dobre,jutro mamy iść(tzn moja mama z Michałem) do rodzinnej po skierowanie na posiew moczu i inne badania,bo wszystkie na które dostał to od prywatnego lekarza,a nie chcemy płacić nie wiadomo ile.Michał był dziś też u urologa i na USG narządów wewnętrznych i nerek,badał też jemu jądra.Wszystko jest ok oprócz nerek,bo okazało się że ma po prawej stronie jedną nerkę ,a po lewej stronie ma DWIE NERKI PRZYTULONE DO SIEBIE,:szok::szok::szok:ma trzy nerki.Zacznie się wędrówka po specjalistach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry