reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga nie ma sprawy :tak: po to tu jesteśmy

Oliś w końcu zasnął wróciliśmy ze sklepu i zostawiłam go w wózku przy otwartym oknie niech śpi bo przecież od 6 wojuje

agusia jak miał 4 m-ce i 2 tyg to przez 2 tygodnie po 1 łyżeczce raz marchewka, raz jabłko , raz dynia z ziemniakiem, ok 5,5 m-ca zjadał już 1 posiłek warzywny zamiast jednego melcznego, za kolejny tydzień zjadał już 1 posiłek warzywny (zupka) i jeden owoc czyli reasumując kiedy miał 6 m-cy to jadł 3-4 posiłki melkczne- czyli melko ,zupkę ok 13 i na deser ok 16-17 owoc.
obecnie też tak jest : ok 9 kaszka , 13 zupka, 16-17 owoc-deserek, 20 mleko , 6 rano mleko, jak się obudzi to troszkę wypije mleka ok 23-24, ale już powoli staram się omijać ten nocny (24) posiłek.

kochane mam straszny problem z netem - śnieżyca u nas :-(

wybaczcier że odpisuje tylko adze

jak się poprawi wracam :)

Dzień dobry dziewczynki-Witam się tłusto czwartkowo!!!

Aguś całus dla Kubusia,tak na zdrówko!!!Kochany chłopczyk,mimo choroby taki pogodny!
Anisiaj ty to masz dzisiaj chyba ssanie na te pączusie!!!Zosieńko kopnij matkę mocno by za bardzo ciebie nie zasłodziła!:-)
Bobo trzymaj się!!!
Bietka a ty się skusisz na pączusia?Jak Igorek???
Martuś po Małgosi jesteś drugą uzdolnioną kobietką!!!

Dziewczynki a u mnie znowu zmartwienia.Otóż mój syn Michał w ostatnim tygodniu schudł aż 5 kg,boli go ni to brzuch ni to nerki,cały jest jakiś taki nie do życia,osowiały,ma kupę badań,USG jamy brzusznej,krew,mocz,kał i inne.Jestem bardzo zmartwiona,boję się o niego!!!:-(

6mamo &&&& za wyniki Michała

Ja juz mam wolne,domek ogarniety, obiad zrobiony, faworki zrobione teraz tylko odpoczywac do powrotu mezusia :)

Smacznego
attachment

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry