reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aniołkowa Kubuś tak sobie, je i spi, a jak nie spi to marudzi, ale nie ma gorączki i chyba mu się nie pogarsza, co chwile mu wyciągam katar

A Timi jest po fryzjerze i pozbył się włosów, więc mogło by być ciężko z lataniem:-D

dziewczynki idzie oszaleć z tym netem, K-ów sparaliżowany - śniegu po kolana :szok::szok::szok:
był mój tata, pojechałam do pani dr, bo on stwierdził że Igi "brzydko" kaszle, pani dr super, przyjęła nas od razu, Igi ma czysto, tylko teraz ma mokry kaszel i ma flegaminę baby :/ infekcja się kończy ale jeszcze resztki kaszlu i kataru :zawstydzona/y:
martuś dziękuję - My dobrze a Igi jeszcze resztki choroby ma :cool:
aga u nas było tak że Igorek nie chciał jeść mleka, dalej ma problem z piciem :/ więc zamiast butli mleka o 9 rano robię mu kleik ryżowy na mleku modyfikowanym i podaję łyżeczką (muszę bo musi mieć te 3-4 posiłki mleczne ze względu na wapń) natomiast melko o 20, 24, i 6 rano nie zagęszczam niczym. Pani dr jest przeciwna kaszkom, do których dodaje się wodę , bo one mają dużo cukru i dlatego my jemy kleik ryżowy. Mam teraz kaszkę ryżową o smaku jabłka - spróbuję mu dać- ale ją też robi się na mm. Na razie wprowadzam gluten więc 2 łyżeczki kaszki manny dodaje mu do porannego kleiku. A kleik zaczął jeść jak skończył 6 m-cy.
bardzo się cieszę że Kubuś nie dostał gorączki i nie pogarsza się - &&&&&&&&& za jutrzejszą kontrolę !!!!
6 mamo kochana oby to nic poważnego i np. sam stres przed maturą - &&&&&&& za Michała

OCZYWIŚCIE ŻE SKUSIŁAM SIĘ NA PĄCZKA :-):-):-)

za Zosię , za zdrowie Kubusia, za zdrowie Michała, za bąbelki dzoany, suonko i smerfetki - za Oliego, za męża bobo, za zdrowie mojego Igorka, za chrzciny wioli, za gosię justi i WSZYSTKO i wszystkich ( uwaga kolejność PRZYPADKOWA!!!! - to ile mam ich zjeść ????????????????????? :-D:-D

Ostatnia edycja:
bietka, pięknie to napisałaś :))) zjedz jeszcze jednego, za naszych piłkarzy ;)

smerfie, jedz, jedz ;)

6mamo, spokojnie zrobicie badania i się wyjaśni. Jeśli możesz kup mu w aptece nutridrinki, uzupełniają niedobory po takich nagłych spadkach wagi, bez diety. Mój tata kiedyś miał taki spadek, 15 kg w miesiąc, ale on miał biegunkę. Badania wykazały co i jak i przez jakiś czas brał leki, bo to było coś z jelitem grubym. Myślę, że szybka diagnoza pozwoli Wam opanowac sytuację.

A ja zasypiam na siedząco, a muszę czekac na kolejną dawkę leku :(

laski, zdjęcia ciuszków z nak nak zrobię w weekend, bo teraz ledwo chodzę tak mi się chce spac. wrzucę Wam linki tego, co dzisiaj przyszło. kończę póki co z zakupami, bo mój m dzisiaj stwierdził, że "wszystko śliczne, ale co jak urośnie siusiak?". na mój gust w 21 tc bułeczka już coś znaczy, a jak będzie siusiak to będzie nosił damskie ciuszki ;)

taki zestaw, tylko te lamówki czarne http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Kolekcja/Body/95622/1

takie portasy http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Kolekcja/Spodnie i dżinsy/93426/1

taką bluzkę, niebieską http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/p...Oferty Specjalne/Bawełna bio/Kolekcja/93728/4

Ostatnia edycja:
Bietka fajnie napisałaś:-) ja zjadłam 3 pączki a kalorii spaliłam chyba za 15 pączków machałam łopatą przez 1,5 godziny odgarnęłam śnieg przed domem przed bramą za bramą ale ze mieszkamy na ulicy gdzie są ty:-)lko 4 domy i droga jest prywatna to tą droge tez musimy sami odśnieżać a moi sąsiedzi dwa ciule siedzą w domu i w dupie mają odgranywanie drogi ja sama jej nie odgarne bo mogłabym tam poledz:dry:Andrzej jak dzwonilam do niego to mówi że wieczorem odgarnie ale wku...wa mnie to bo to tez ich droga dojazdowa:wściekła/y:za chwile musze ubrać dziewczyny i iść znowu podwórko odgarnywać bo już mi napierdziliło wpierony śniegu:wściekła/y::szok:w życiu sie tyle łopatą nie namachałam co dzisiaj:eek:plus jest taki ze Julita przez całe półtora godziny jak ja odśnieżałam spała sobie we wózeczku na ganku

Dziewczynki, ale zima u nas!!! masakra. Jedyny plus że jutro na narty jadę:) Ile pączków zjadłam, to nawet się nie przyznaję...ale w ramach spalania kalorii odśnieżyłam długaśny podjazd:-) od bramy do domu:-)
Bietka :***
Anisiaj, Bietka śliczne te ubranka!
6-kowa, ale się przyplątuje do was. Oby to był tylko stres.
Smerfetka, ja lecę do Ciebie na faworki, bo u mnie dzisiaj pączki.
zdrówka dziewczyny dla chłopaków!!

reklama
Anisiaj,Bietka ubranka super Bietk zdrowka dla Igorka bedzie z niego przystojniak w ciuszkach:-) 6mamo -mam nadzieje ze badania Michała wyjda dobrze &&&&&&&&&&&& Justi jak masz taki zapał to zapraszam domnie na odsniezanie ja jedna rundke miałam przed poludniem a teraz nie moge dupska zebrac zeby isc odsniezac raz ze mi sie okrutnie nie chce a dwa ze Nastka marudzi ze nie chce isc na podwórko:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry