dziewczynki idzie oszaleć z tym netem, K-ów sparaliżowany - śniegu po kolana

był mój tata, pojechałam do pani dr, bo on stwierdził że Igi "brzydko" kaszle, pani dr super, przyjęła nas od razu, Igi ma czysto, tylko teraz ma mokry kaszel i ma flegaminę baby :/ infekcja się kończy ale jeszcze resztki kaszlu i kataru
martuś dziękuję - My dobrze a Igi jeszcze resztki choroby ma
aga u nas było tak że Igorek nie chciał jeść mleka, dalej ma problem z piciem :/ więc zamiast butli mleka o 9 rano robię mu kleik ryżowy na mleku modyfikowanym i podaję łyżeczką (muszę bo musi mieć te 3-4 posiłki mleczne ze względu na wapń) natomiast melko o 20, 24, i 6 rano nie zagęszczam niczym. Pani dr jest przeciwna kaszkom, do których dodaje się wodę , bo one mają dużo cukru i dlatego my jemy kleik ryżowy. Mam teraz kaszkę ryżową o smaku jabłka - spróbuję mu dać- ale ją też robi się na mm. Na razie wprowadzam gluten więc 2 łyżeczki kaszki manny dodaje mu do porannego kleiku. A kleik zaczął jeść jak skończył 6 m-cy.
bardzo się cieszę że Kubuś nie dostał gorączki i nie pogarsza się - &&&&&&&&& za jutrzejszą kontrolę !!!!
6 mamo kochana oby to nic poważnego i np. sam stres przed maturą - &&&&&&& za Michała
OCZYWIŚCIE ŻE SKUSIŁAM SIĘ NA PĄCZKA :-):-):-)
za Zosię , za zdrowie Kubusia, za zdrowie Michała, za bąbelki dzoany, suonko i smerfetki - za Oliego, za męża bobo, za zdrowie mojego Igorka, za chrzciny wioli, za gosię justi i WSZYSTKO i wszystkich ( uwaga kolejność PRZYPADKOWA!!!! - to ile mam ich zjeść ?????????????????????