reklama

Nasze sprawy...

Witam się i ja z kawą w kiepkim humorze boli mnie brzuch bo wczoraj przyszła @ taka pierwsza po opakowaniu tabsów wziełam sobie coś przeciwbólowego.
Bobo dziergam butki dla dwóch koleżanek i trzecia chce czapke ale na to musi poczekac bo z marudnym Olim to wiesz jak to idzie :sorry2:
Kinga z chęcią zżarłabym cały ten talerz he he he
6mamo to dobrze że z Franiem oki ;-)

reklama
Aga, m uwielbia słodkie:) Mnie się piec dzisiaj nie chce, bo i czasu też brak.
Marta, w tabsach to jest fajne że wiesz kiedy @ przyjdzie:)
Anisiaj, witam!!!
Bobo, na zdrowie:)

Aniołkowa i co będziesz robić te faworki???

Marta a propo tabletek, wczoraj skończyłam pierwsze opakowanie tabletek pewnie za chwile dostanę okres i kiedy mam zacząć następne opakowanie???

Dzień dobry ja tylko na chwile bo zaraz wybieram sie na zakupy Nastka pojechala do przedszkola a u nas dalej sypie przed domem mam prawie po kolana śniegu:szok: co chwile zsuwa mi sie z dachu rano mi sunie przygniótł bo ona siedzi na tarasie i akurat jak tam była snieg sie zsunał ale naszczescie nic jej sie nie stało:confused:ja kupie pare paczków ale jakos specjalnie smaku na paczki nie mam chrust mam zrobiony i na talerzach lezy a pączków mi sie zwyczajnie robić nie chce dzisiaj:dry: Aga zdrówka dla Kubusia mam nadzieje że choroby dadzą wam w końcu spokój:tak: Marta wzieło cie na szydełkowanie:-)ja sie nawet nie chwytam bo raczej bym nic nie stworzyla:sorry: Miłego dnia:happy2:

Marta to wiem tylko chodzi mi czy 7 dnia mam wziąć czy 8 jak skończyłam wczoraj ( środa) to kiedy??? Przepraszam za głupie pytania ale ja nigdy nie brałam tabletek:eek:

Wiola miłego dnia:))

Bobo ja nie pamiętam dokładnie ale chyba nie zaczyna się od owoców, tylko od zupek bo dzieci potem nie chcą bo zupka ma gorszy smak niż owoce, ale to musimy bietki zapytać od czego zaczęła wprowadzać, ja Kubie jeszcze nic nie daje tylko mleko

reklama
Aguś na 8 bierzesz 1 tabletke ja ostatnią wziełam w niedziele i po 7 dniach w poniedziałek biore 1sza.
Bobo pierwsze słysze ze tak wczesnie :szok: ja daje samo mleczko

musze isc po pączki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry