reklama

Nasze sprawy...

Aga, na spacer nikt mnie nie zabierze, bo mogę tylko pokonywać trasę samochód - lekarz. Jak się zrobi ciepło, to pojadę gdzieś do parku posiedzieć na ławce, tyle mogę.

Słuchajcie, trochę się zdołowałam...myślałam,że będzie tak samo jak przed odejściem anaber, ale widzę, że dziewczyny jednak nie wchodzą. Są na fb, do nas nie zaglądają. Szkoda strasznie :(

reklama
no szkoda ... :/

aga Igorek OK dziękuję, ale katar jest :/ i ciut kaszle , odrywa mu się po flegaminie ... dzisiaj chyba zaryzykuje spacer, piękne słońce i 0 stopni, jak myślisz?? kurde nie zapytałam wczoraj czy mogę :(

hej dziewczynki :)

Ja po porannej kawce zabieram sie zaraz za porzadki buuu ale mi sie nie chce.... ale musze bo jutro lece do PL i musze czysta chatke m zostawic

Anisiaj przykre ze dziewczyny do nas nie zagladaja :( jak chcesz to ja przylece do wawy i zabiore Cie na spacerek ??

bietka ja bym dzisiejszy spacer odpuscila.

aga &&&&& za wizyte

bobo halooo jak samopoczucie ??

marta jak minela nocka ??

MILEGO DNIA LEJDIS :)

Smerfie, dziekuje kochana, niestety mam zakaz i to mnie dzisiaj dobija.

No i cos klulo mnie w nocy w pochwie, juz zaczelam schizowac. Zaraz prysznic, balsam, goraca czekolada, moze mi sie nastroj poprawi...

Aga, tak, dzisiaj jadę na narty. Tylko jadę na stok na którym jeszcze nie byłam, i mam lekkiego stresa:)
Anisiaj, jeju jakbym się napiła gorącej czekolady...ale zrobiłaś mi ochotę!

reklama
bardzo proszę :)

waniliowa-goraca-czekolada1.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry