• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzień dobry :)

my już po śniadanko, tzn mama po kawie a Igi po kaszce :-)
jestem zmęczona po weekendzie, ale było fajnie:) dużo wrażeń i odwiedzin - tzn było fajnie opórcz teściów, z nimi sztywno, teść nie odezwał się słowem :baffled: ku....... na szczęście temat "zastępczy" Igor, jak poszedł na drzemkę to oni też poszli - no bo o czym tu z nami gadać :-D:-D:-D:-D żenada............

anisiaj ile pijesz 50 g czy 75 g ??????
gosia współczuje dentysty .... :dry: byłaś celebrytką, na 1 stronie??? i my nic nie wiemy :-D:-D:tak::tak:;-):-p?????

reklama
powiem wam że od początku jak wyszło ze dziecko jej niby upadło to wiedziałam że coś nie tak i mówiłam m że na pewno ona ją zabiła bo nawet jak dziecko jej upadło to co robisz wzywasz karetkę a nie zakopujesz dziecko tak żeby go nie znaleźli aaaaaa szkoda co gadać

jak dla mnie rozprawa powina byc jawna i powinna ta "mamusia" dostac dozywocie bez mozliwosci wczesniejszego zwolnienia. adwokat jej juz dlugo gledzi o wylaczeniu jawnosci sprawy. ciekawe co sad zrobi?
nie zdziwilabym sie wcale jak ona cos odwali ze np zle sie czuje czy cos

aguś jak dla mnie WAX mi natłuszczał bo zawiera wosk i tłuszcze;-) justi też jest zadowolona, nie zauważyłam aby mi wysuszył, radical mi wysuszał, miałam siano

anisiaj oooo tak wygadani... jejku nie wiem z moimi rodzicami zawsze brakuje nam czasu żeby poruszyć wszystkie tematy od justyny kowalczyk i adama małysza po związki partnerskie itp itd a z nimi,.... :baffled:
ze względu na Igora nie włączamy TV zbyt często - i może to był problem, jakby leciał TV to jakoś cisza byłaby mniej krępująca

aga dokładnie zabrałyśmy im ich synusiów... mój m uwielbia moich rodziców, mojego tatę ma z nim tyle wspólnych tematów- piłka nożna :-) hehehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry